Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Αυγούστου στα Χανιά, στην Κρήτη.

Ένας 33χρονος έχασε τη ζωή του όταν απώλεσε -υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- τον έλεγχο του δικύκλου και έπεσε σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στο σημείο έφτασε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον 33χρονο, ωστόσο, ο νεαρός κατέληξε.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τροχαίο δυστύχημα:

Στιγμιότυπο από το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά

Στιγμιότυπο από το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά

Στιγμιότυπο από το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά

Λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες μέρες τρεις νεαροί που έχασαν τη ζωή τους μετά τη σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός αυτοκινήτου και ενός μίνι βαν στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαλατά.

Οι τρεις νέοι, μαζί με μια 22χρονη που νοσηλεύεται, επέβαιναν στο αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο δύναμη της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και τον 20χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ ο 15χρονος και η 22χρονη διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα. Αργότερα κατέληξε και ο 15χρονος.

Σημειώνεται ότι στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα από τα οποία τέσσερα τραυματίστηκαν ελαφρά και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο.