Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ξάνθη: Αβάσταχτος πόνος για τον 33χρονο πατέρα που σκοτώθηκε κάνοντας παρά πέντε

Ξάνθη: Αβάσταχτος πόνος για τον 33χρονο πατέρα που σκοτώθηκε κάνοντας παρά πέντε

«Μου λέει θα πάω να πετάξω λίγο και θα έρθω μετά. Έφυγε… και δεν ξαναγύρισε» - Αβάστακτος είναι ο πόνος για τον νεαρό πατέρα δυο παιδιών, που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη

Απαρηγόρητη είναι η σύζυγος του 33χρονου Ραφαήλ, που έχασε τη ζωή του κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Ξάνθη. «Μου λέει θα πάω να πετάξω λίγο και θα έρθω μετά. Έφυγε… και δεν ξαναγύρισε», δηλώνει. Ο πόνος για τον νεαρό πατέρα δυο παιδιών, είναι αβάστακτος.

Μέσα σε αυτόν τον πόνο, η χαροκαμένη σύζυγος είχε να αντιμετωπίσει, όπως καταγγέλλει στο MEGA, την απαράδεκτη συμπεριφορά του νοσοκομείου. Δεν με πήραν καν τηλέφωνο να με ειδοποιήσουν, έμαθα τον χαμό του από αναρτήσεις και άρθρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέει η γυναίκα.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλη την κοινότητα της Μυτιλήνης, της γενέτειράς του, όπου ήταν πολύ αγαπητός

«Το έμαθα από αναρτήσεις το τί έγινε. Τους πήρα τηλέφωνο εγώ και τους λέω πείτε μου την αλήθεια, εγώ λέω κάθομαι και διαβάζω άρθρα και λένε ότι ο άντρας μου απεβίωσε. Είναι αλήθεια ή δεν είναι; Και μου λέει, ναι πέθανε και μου το κλείνει στα μούτρα», είπε η σύζυγος του 33χρονου.

Πώς έγινε η τραγωδία στην Ξάνθη

Όπως λέει η γυναίκα του, ο άτυχος Ραφαήλ έχασε τον έλεγχο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το εφεδρικό δεν είχε ανοίξει στον αέρα για να τον βοηθήσει στην προσγείωση, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος.

«Κι άλλη φορά στο παρελθόν είχε πάθει κάτι ανάλογο στον έλεγχο στον αέρα και απλά το αερόπτερο χτύπησε πάνω σε κάτι δέντρα, του έκοψαν την πτώση και δεν είχε πάθει τίποτα».

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλη την κοινότητα της Μυτιλήνης, της γενέτειράς του, όπου ήταν πολύ αγαπητός.

Ο 33χρονος πραγματοποιούσε σχεδόν κάθε εβδομάδα πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, ένα άθλημα που το αγαπούσε πολύ και στο οποίο ήταν αυτοδίδακτος. Ωστόσο, όπως λένε οι ειδικοί, η πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι ένα άθλημα που χρήζει μεγάλης προσοχής, καθώς υπό συνθήκες μπορεί η πτήση να είναι επικίνδυνη.

«Να πετάς με άσχημο καιρό ας πούμε ή με αέρα ή με σύννεφα καταιγίδας ή να πετάς σε υπήνεμα, όπως λέμε, πίσω από τον αέρα πίσω από τα λοφάκια και τα βουνά δημιουργούνται στροβιλισμοί», είπε ο εκπαιδευτής αλεξιπτώτου πλαγιάς Αθανάσιος Σμίρης.

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτές αλεξίπτωτου πλαγιάς, κάθε αθλητής θα πρέπει να εκπαιδευτεί από πιστοποιημένη σχολή, να διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και να τηρεί αυστηρά όλους τους κανόνες για το πότε και πού μπορεί να πετάξει.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 33χρονου στη Μυτιλήνη.

Only in

Ο Τραμπ αλλάζει (σχεδόν) τα πάντα και κυνηγά την Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Με την Χάρις να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέλαβε τους παλιούς του συμβούλους, αλλάζει στρατηγική, αλλά δεν συγκρατείται από το να προσβάλει την Καμάλα Χάρις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024