Νεκρή ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε παραλία στο Μεσολόγγι μια 69χρονη. Την άτυχη γυναίκα ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της άνδρες του Λιμενικού και ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.

Το Λιμενικό έσπευσε στο σημείο και ανέσυρε την 69χρονη από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της

Η Λιμενική Αρχή στο Μεσολόγγι ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και έσπευσε στην παραλία Σπηλαικα στον Γαλατά Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας.

Την 69χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου διενεργεί την προανάκριση ενώ αναμένεται και διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μεσολογγίου ότι μία 69χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΣΠΗΛΑΙΚΑ» Γαλατά Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας.

Η 69χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.