Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 45χρονος στη Θεσσαλονίκη που επισκέφθηκε πλωτό μπαρ στην περιοχή, για τη έξοδό του παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με τον δράστη της επίθεσης να είναι όπως καταγγέλλει ένας υπάλληλος του καταστήματος.

Υπέστη κάκωση από τη γροθιά

Με εμφανές τραύμα στο αριστερό του μάτι, ο 45χρονος καθηγητής μουσικής προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ από τον ξυλοδαρμό του κατά τη διάρκεια σύντομης επίσκεψής του στην πόλη.

Καρτέρι για ασήμαντη αφορμή – Τι συνέβη

Όπως υποστηρίζει το θύμα, μιλώντας στο MEGA, νεαρός άνδρας που είχε εμφανιστεί νωρίτερα ως υπάλληλος του μπαρ του είχε στήσει καρτέρι στο κατάστρωμα τη στιγμή της αποβίβασης.

Ήταν το ίδιο άτομο που τον είχε προσεγγίσει νωρίτερα πάνω στο σκάφος με άγριες διαθέσεις, όπως καταγγείλει ο καθηγητής, για μια ασήμαντη αφορμή.

«Μου έφραξε την πόρτα, του είπα ‘τι κάνεις’, ήταν αποφασισμένος να με χτυπήσει. Μου έδωσε μπουνιά».

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Ξαφνικά, το αιμόφυρτο θύμα, βρέθηκε περικυκλωμένο από μέλη του προσωπικού του μπαρ, ενώ ο δράστης συνέχιζε να τον απειλεί κι ετοιμαζόταν να του επιτεθεί ξανά, όταν τον είδε να βγάζει το κινητό και ετοιμαζόταν να καλέσει την Αστυνομία.

Σε κατάσταση σοκ με το τραύμα του να αιμορραγεί, ο 45χρονος βγήκε στην προβλήτα αβοήθητος, βλέποντας τον δράστη να αποχωρεί μαζί με σερβιτόρο του μπαρ.

Η κάκωση και η μήνυση

Στο πρόσωπο του δράστη, το θύμα είδε τον «νταή» που είχε παρεμβεί σε μια συζήτηση σε υψηλούς τόνους που είχε με τον σερβιτόρο για μια παραγγελία.

«Είχα ζητήσει ξηρούς καρπούς δύο φορές. Μαζί με τους ξηρούς καρπούς ήρθε κι ο νταής να μου ζητήσει το λόγο».

Ο 45χρονος έσπευσε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου αντιμετωπίστηκε η κάκωση που υπέστη από τη γροθιά και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στο αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού.

Όταν την επόμενη μέρα πάντως εμφανίστηκε δίπλα στους λιμενικούς που ανέλαβαν να ερευνήσουν το περιστατικό στο πλωτό μπαρ όλοι δήλωναν άγνοια, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.