Αποκαλεί τον εαυτό της «bimbo» και έχει ξοδέψει σχεδόν 30.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις.

Η 27χρονη Noelle Davidson έχει εμμονή με την τελειοποίηση της εμφάνισής της μετά από επέμβαση στη μύτη πριν από δύο χρόνια – και δεν έχει σταματήσει από τότε.

Η ίδια θεωρεί πως το νυστέρι του πλαστικού και οι ενέσεις μπότοξ είναι… μέσα ενδυνάμωσης των γυναικών που θέλουν να βρουν τον ιδανικό εαυτό τους.

Αφού βελτίωσε τη μύτη της αφαιρώντας ένα εξόγκωμα, η Noelle συνέχισε στο να τροποποιεί την εμφάνισή της έχοντας λάβει fillers στις «γραμμές χαμόγελου» και τη μύτη της, μεταξύ πολλών άλλων «προσαρμογών».

«Φανταστείτε να μην έχετε πλέον ούτε μία ανασφάλεια για το σώμα σας. Φανταστείτε τη χαρά και την ανακούφιση που θα νιώθατε, χωρίς να κουβαλάτε πλέον το βάρος ενός προσώπου που σας παραποιεί», είπε στο μέσο η Noelle, που επαγγέλλεται πιανίστρια από το Σιάτλ της Ουάσιγκτον.

«Η πλαστική χειρουργική αφαίρεσε την παραμόρφωση που με εμπόδισε να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου και να με βλέπουν για τη γυναίκα που είμαι, όχι μόνο για τη γυναίκα με τη μεγάλη μύτη», πρόσθεσε.

Η Noelle παραδέχεται ότι πολλά τρολ την παρενοχλούν στο διαδίκτυο για την εμμονή της, αλλά λέει πως τα σχόλιά τους δεν μπορούν να την «αγγίξουν».

«Νιώθουν άβολα ή κυριεύονται από ζήλια που εγώ είμαι σε θέση να κάνω βελτιώσεις στην εμφάνισή μου και προφανώς δεν αισθάνονται ότι μπορούν για τον εαυτό τους».