Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Από τις ΗΠΑ μέχρι την Ινδία: Η Μήλος βρέθηκε στο επίκεντρο των φετινών καλοκαιρινών διακοπών

Από τις ΗΠΑ μέχρι την Ινδία: Η Μήλος βρέθηκε στο επίκεντρο των φετινών καλοκαιρινών διακοπών

Το πλέον αγαπημένο «ζευγαρονήσι» των Κυκλάδων έχει κερδίσει μια θέση στις λίστες μεγάλων ταξιδιωτικών περιοδικών από όλο τον κόσμο, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Ινδία.

Θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων, αλλά και το αγαπημένο «ζευγαρονήσι» για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο, φέτος η Μήλος, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το κοινό της, καθώς σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, έχει κερδίζει ακόμα και τις πιο μακρινές -μη παραδοσιακές- αγορές, όπως η Ινδία, η Αυστραλία και η Αμερική.

Πρόσφατα, το κυκλαδίτικο νησί, συμπεριλήφθηκε στη λίστα της ινδικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Outlook Traveller, καθώς επιλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για «τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς και της αμμώδεις παραλίες της». Να σημειωθεί ότι το Outlook Traveler είναι το πιο ευρέως διαβασμένο ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπος της Ινδίας με σημαντική επιρροή στην επιλογή ταξιδιών.

Η Μήλος ξεχωρίζει για τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς και της αμμώδεις παραλίες της. (Φωτογραφία: Unsplash)

Και οι επιτυχίες για τη Μήλο φέτος το καλοκαίρι δεν σταματούν εδώ, καθώς ήταν ανάμεσα στα ελληνικά νησιά που προτείνει και το αυστραλιανό περιοδικό Signature Luxury Travel. «Το ηφαιστειογενές νησί της Μήλου φημίζεται για το σεληνιακό του τοπίο από σκληρό μαύρο βράχο λάβας και απαλή λευκή πέτρα τούφας, που σχηματίζουν μια εντυπωσιακή ακτογραμμή από βράχους που περιτυλίγονται από τιρκουάζ νερά. Η Μήλος είναι εύκολα προσβάσιμη με αεροπλάνο και με πλοίο καθώς πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς τον Πειραιά, τη Σαντορίνη, την Ίο, τη Σίφνο, τη Φολέγανδρο και άλλα. Το ταξίδι μεταξύ της Μήλου και της Σαντορίνης με πλοίο διαρκεί μόνο δύο ώρες» αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Signature Luxury Travel.

«Αυτό που πρέπει να κάνετε στη Μήλο είναι να περάσετε μια μέρα κάνοντας yachting. Υπάρχει μεγάλη πληθώρα γιοτ που κάνουν τον γύρο του νησιού, δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει τα μικροσκοπικά ψαροχώρια βαμμένα σε χρώματα καραμέλας, καθώς και τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς βράχων, τις αμμώδεις παραλίες και τις παράκτιες σπηλιές, μερικές από τις οποίες μπορείτε και να κολυμπήσετε» σύμφωνα με το αυστραλέζικο περιοδικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, φέτος η Μήλος είχε έντονο τουρισμό τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τη Γαλλία. (Φωτογραφία: Unsplash)

Το Signature Luxury Travel & Style είναι ένα περιοδικό που εξειδικεύεται στο lifestyle και στα ταξίδια πολυτελείας. Θεωρείται μάλιστα, ότι είναι ένα από τα πιο κορυφαία περιοδικά στον τομέα του luxury travel παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μήλος, σύμφωνα με στοιχεία επιβατικής κίνησης πλοίων για κρατήσεις μέσω του Ferryhopper, είχε έντονο τουρισμό τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τη Γαλλία.

Only in

Νέα μέθοδος phishing για να αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς – Πώς λειτουργεί

Πρόκειται για ηλεκτρονική απάτη με εκστρατεία phishing μέσω της τεχνολογίας των Προοδευτικών Εφαρμογών Ιστού (PWA) και στοχεύει χρήστες Android και iPhone

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024