Μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να επιλέγει σπάνια τις δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τον εντοπίζει ακόμη και σε μακρινά του ταξίδια. Αυτή τη φορά ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στην Ισλανδία μαζί με φίλους του, σε συνέχεια του ταξιδιού που πραγματοποιούν στην Ευρώπη. Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί και στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Το ΤΜΖ κυκλοφόρησε μερικά στιγμιότυπα, όπου βλέπουμε τον ηθοποιό να απολαμβάνει το road trip του και να κάνει μια στάση προτού φορέσει ξανά το κράνος του. Σε βίντεο βλέπουμε τον ηθοποιό να καλύπτει το πρόσωπό του με μια μαύρη μάσκα του σκι για ζεστασιά. Στη σκανδιναβική χώρα είναι καλοκαίρι, αλλά κάθε άλλο παρά ζεστή έχει. Στη συνέχεια ο Μπραντ Πιτ φοράει το κράνος του και ανεβαίνει στη μηχανή.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό, ο νεαρός γιος του ηθοποιού Παξ, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο Λος Άντζελες. Ο Παξ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν οδηγούσε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και τράκαρε σε ένα αυτοκίνητο.

Ο Παξ δεν φορούσε κράνος εκείνη τη στιγμή, και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με μια μικρή εγκεφαλική αιμορραγία. Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Παξ, ωστόσο ο Μπραντ δεν τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μιας και δεν διατηρούν καλές σχέσεις.

Σύμφωνα με πηγές όμως, ο Πιτ ανησύχησε πολύ για τον νεαρό Pax και θέλησε να έχει συνεχείς ενημερώσεις για την πορεία της υγείας του.

* Πηγή: Grace