H Monica Bellucci είναι ένα πραγματικό beauty icon και όσο μεγαλώνει μας αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της και φροντίζει να μεγαλώνει όμορφα κάνοντας τις σωστές επιλογές. Η ομορφιά της είναι διαχρονική και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της χωρίς υπερβολές.

Η Bellucci είναι λάτρης της φυσικής ομορφιάς αφού όπως έχει δηλώσει πιστεύει ότι η ομορφιά «πρέπει να πηγάζει από μέσα μας». Για αυτό το λόγο επιλέγει φυσικά makeup looks και τονίζει τα χαρακτηριστικά της χρησιμοποιώντας ελαφριές συνθέσεις.

To signature άρωμα της Monica Bellucci

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το signature άρωμα που λατρεύει η Monica Bellucci, σας έχουμε την απάντηση! Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη το της άρωμα της συνδέεται με τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας που μάλιστα έχει ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία. «Κάποιος μου έκανε δώρο το άρωμα που φορούσε και θα το έβαζα λίγο πριν βγω στη σκηνή!».

Πρόκειται για το Velvet Orchid Eau De Parfum του Tom Ford, ένα άκρως αισθησιακό και θηλυκό άρωμα με νότες από ρούμι, μέλι, εσπεριδοειδή, μαύρη ορχιδέα, γιασεμί, τριαντάφυλλο, βανίλια, μύρο και σανδαλόξυλο.

Αυτό το άρωμα διαθέτει μια ξεχωριστή σαγηνευτική εσάνς που το κάνει απλά ακαταμάχητο!

* Πηγή: Grace