Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτός «πόλεμος» των «87» με τον Κασσελάκη: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά μόνος του»

Ανοιχτός «πόλεμος» των «87» με τον Κασσελάκη: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά μόνος του»

Λακωνική απάντηση στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από την κίνηση των «87» στρίβει το «μαχαίρι» στην ανοιχτή πληγή που έχει ανοίξει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Άστατος συνεχίζει να είναι ο καιρός στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την εσωκομματική αντιπολίτευσης της κίνησης των «87». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα το απόγευμα, ανάρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  καταγγέλλοντας «οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης» του κόμματος της Κουμουνδούρου δείχνοντας την κίνηση των «87» χωρίς να την κατονομάζει.

Επίθεση Κασσελάκη

«Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν ΤΩΡΑ όλες και όλοι τις ειλικρινείς τους προθέσεις.

Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες ως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια», ανέφερε μεταξύ άλλων συντηρώντας το κλίμα εσωστρέφειας.

Απάντηση των «87»

Με τη μάχη χαρακωμάτων σε επίπεδο ανακοινώσεων να συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κίνηση των «87» δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και απαντά: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος τρέφεται με το να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό. Μπορεί να συνεχίσει να μαλώνει μόνος του. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος».

Οι «87» καταλόγιζαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «σύγχυση»

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Παρασκευής, με μια σκληρή απάντηση μέσω του in, τα 8 μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που ανήκουν στη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Πέμπτης, σήκωσαν το γάντι στα όσα τους καταλόγισε ο πρόεδρος του κόμματος σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται, μιας και για μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας».

Only in

Οι ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τους «87» και τους 8 «κρυπτόμενους», κούρασαν τον κόσμο

Το γάντι του Πολάκη στον Κασσελάκη για την ηγεσία, ο «ανταρτοπόλεμος» των προσκείμενων στον Τσίπρα κι ένας ΣΥΡΙΖΑ που έχει κουράσει την κοινωνία με την συνεχιζόμενη εσωστρέφειά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024