Με μια σκληρή απάντηση μέσω του in τα 8 μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που ανήκουν στην κίνηση των «87» και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Πέμπτης, σηκώνουν το γάντι στα όσα τους καταλόγισε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για «προσβολές« του προέδρου στο πρόσωπό τους, προσθέτοντας ότι αδυνατούν να παρακολουθήσουν «τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται», αφού όπως λένε «για μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας».

Ολόκληρη η απάντηση έχει ως εξής:

«Τις προσβολές του Στέφανου Κασσελάκη τις αφήνουμε στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, του συνόλου του προοδευτικού κόσμου της χώρας και του ελληνικού λαού.

Άλλωστε αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται, μιας και για μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας, μέσω βραδινών αναρτήσεων, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στην συνεδρίαση της ΠΓ, που ειπώθηκαν τα πάντα, δήλωνε ότι δεν σηκώνει το γάντι.

Η εσωστρέφεια που προκαλείται συνεχώς και η ανεπάρκεια έχουν δείξει ήδη τα αποτελέσματα τους.

Από εκεί και πέρα, είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι υπό την πίεση της δικής μας στάσης σήμερα, όσο κι αν ενόχλησε τον Στέφανο Κασσελάκη, οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος ενημερώθηκαν μόλις σήμερα ότι αύριο επιτέλους θα πληρωθούν.»