Ο Μάικ Μάιλς αποχώρησε από τον Άρη επικαλούμενος θέματα προσαρμογής και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν γρήγορα για την αντικατάστασή του.

Το όνομα αυτού, Τρέι Γούντμπερι, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Ο 25χρονος πέρασε την περσινή σεζόν στη Γερμανία, όπου «μέτρησε 4 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά μέσο όρο στα παιχνίδια που αγωνίστηκε φορώντας τη φανέλα της Μπάμπεργκ, ενώ κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού αγωνίστηκε στο Summer League με τους Ιντιάνα Πέισερς, έχοντας παράλληλα και σημαντική εμπειρία από το NCAA.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την απόκτηση του Trey Woodbury για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Ο Trey Woodbury γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1999 και με ύψος 1.93μ. αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Στα γυμνασιακά του χρόνια ο νέος παίκτης της ομάδας μας φοίτησε στο Clark High School και το 2017 ήταν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς στην πολιτεία της Nevada.

Ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του to 2018 στο University of Nevada Las Vegas (UNLV) και την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για το Utah Valley University. Στην πρώτη του σεζόν μέτρησε 7.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και το 2020-21 έκανε το breakout, με 15.6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ. Το 2021-22 αντιμετώπισε έναν τραυματισμό που του επέτρεψε να αγωνιστεί μόλις σε δύο αγώνες.

Η τελευταία κολεγιακή σεζόν του ήταν το 2022-23, όπου είχε 13.8 πόντους (με 40% στο τρίποντο), 5.9 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ. Τον Μάρτιο του 2023 έγονε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του κολεγίου που έκανε τριπλ νταμπλ, ενώ είναι ένας από τους εννιά αθλητές που έχουν πετύχει περισσότερους από 1.000 πόντους με τους Wolverines. Είναι 7ος σκόρερ και 2ος πασέρ στην ιστορία του κολεγίου. Οι εμφανίσεις στην τελευταία του σεζόν, του χάρισαν μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας WAC.

Ο Woodbury έκανε το πρώτο ταξίδι του στην Ευρώπη πέρυσι, όταν αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη φανέλα της Brose Bamberg. Αγωνίστηκε σε 34 αγώνες στην Budesliga, μετρώντας 14 πόντους4.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ. Το φετινό καλοκαίρι συμμετείχε στο Summer League με τους Indiana Pacers, όπου είχε 3.5 πόντους κατά μέσο όρο στους δύο αγώνες που συμμετείχε».