Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (24/8) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους Πιονέ Σιστόν και Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο Τσέχος χαφ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Αντίθετα, παραμένουν εκτός οι τιμωρημένοι Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (24/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov, Jean Jules Mvondo (τιμωρημένοι), Fattore, Pavicic, Κυριαζής, Αγοραστός».

Πανσερραϊκός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός και Χατζηστραβος, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος, Σαπουντζής».