Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Έχει ποιότητα, θα βρει ρυθμό και στοχεύει στους βαθμούς

Άρης: Έχει ποιότητα, θα βρει ρυθμό και στοχεύει στους βαθμούς

Ο Άρης έχει αναβαθμίσει το ρόστερ του στις περισσότερες θέσεις, θα γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και κυνηγάει άμεσα αποτελέσματα

Ο Άρης δεν πήρε αυτό που άξιζε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Μπορεί να μην έφτασε σε υψηλά επίπεδα από πλευράς απόδοσης, ήταν, όμως, ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ αδικήθηκε και από την απόφαση διαιτητή και VAR, στο πέναλτι με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν.

Ο Άρης έχει υψηλούς στόχους και τη φετινή σεζόν

Έδειξε, όμως, ότι διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ του, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρει τον ρυθμό του, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, όπως φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες, όμως, πρέπει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του αυτή, για να πάρει αποτελέσματα. Αρχής γενομένης από τον αυριανό (24/8) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος για την ομάδα του Άκη Μάντζιου στις Σέρρες. Με τον προπονητή του Άρη να έχει σαφώς περισσότερες επιλογές στη διάθεση του, σε σχέση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαθέσιμος και ο Νταρίντα

Ο Νταρίντα εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ενώ αποθεραπεύτηκε και ο Σίστο, που δίνει στον τεχνικό του Άρη μια ακόμα λύση ποιότητας στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του Δανού αριστερού εξτρέμ, που μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις απέναντι σε «κλειστές» άμυνες. Κατάσταση την οποία και θα συναντήσει ο Άρης απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ακόμα, ποδοσφαιριστές που είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή, λίγες μέρες μετά την απόκτηση τους, έχουν, πλέον, περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους και έχουν εξοικειωθεί περισσότερο με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και τους συμπαίκτες τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Σιφουέντες και Φρίντεκ, ενώ σαφώς πιο έτοιμος είναι, πλέον και ο Φαμπιάνο.

Ο Άρης χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, που θα του δώσει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Μπορεί να περάσει με διπλό, γιατί είναι πιο ποιοτική ομάδα, ενώ θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του, που θα έχουν δυναμική παρουσία στις Σέρρες.

YΓ. Ο Άρης πάλεψε όσο μπορούσε την περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, που τελικά, όμως, κατέληξε στη Λεγκανές. Είχε κάνει στον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, μάλιστα, μια πολύ καλή πρόταση, που άγγιζε τα 1.000.000 ευρώ, ετησίως. Είναι, όμως, λογικό ο παίκτης να προτιμήσει να παραμείνει στη Λα Λίγκα.

ΥΓ1. Η αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης, αυξάνει, σίγουρα τις πιθανότητες για να αποκτηθεί ο Αραούχο. Χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι αυτό θα γίνει σίγουρα, καθώς ο Άρης εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών, μια εκ των οποίων είναι από την ισπανική αγορά.

Only in

Ποιος είναι ο λόγος που βυθίστηκε το Bayesian; «Αν είχε γίνει αυτό οι επιβάτες θα συνέχιζαν την κρουαζιέρα τους»

Το υπό βρετανική σημαία Bayesian, ανατράπηκε και βυθίστηκε τη Δευτέρα μέσα σε λίγα λεπτά αφού χτυπήθηκε από μια καταιγίδα, ενώ ήταν αγκυροβολημένο στα ανοικτά της της βόρειας Σικελίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024