Μόνο ένα χρόνο μακριά από το Μάντσεστερ άντεξε ο Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν θα συνεργαστεί ξανά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο Γερμανός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι και ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Αγγλίας, επιστρέφοντας στο «Έτιχαντ», μετά από μόλις μία σεζόν στη Βαρκελώνη, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Οι «πολίτες» γνωστοποίησαν τη μεγάλη επιστροφή του Γκοιντογκάν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 ετών με τον αγγλικό σύλλογο, όπου  αγωνίστηκε από το 2016 έως το 2023 και πανηγύρισε μαζί του 14 τίτλους.

Ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα

Ο 34χρονος πολύπειρος χαφ από την πλευρά του φρόντισε να ευχαριστήσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της με ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως η αποχώρηση του θα βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα» στον οικονομικό τομέα.

«Έπειτα από έναν χρόνο, ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω. Φεύγω σε μια δύσκολη κατάσταση, ωστόσο η αποχώρηση μου θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και αυτό με κάνει να στεναχωριέμαι λιγότερο. Ήταν όνειρο ζωής να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γκουντογκάν στην ανάρτηση του.

Στη Μπάρτσα, ο Γκουντογκάν πραγματοποίησε 51 συμμετοχές (5 γκολ, 14 ασίστ), κερδίζοντας αμέσως την αγάπη του κοινού των Καταλανών με την απόδοσή του.