Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γκαρνάτσο σε Πελίστρι: «Τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα για εσένα» (pic)

Γκαρνάτσο σε Πελίστρι: «Τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα για εσένα» (pic)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αποχαιρέτησε τον Φακούντο Πελίστρι, με τον Αργεντινό άσο να εύχεται τα καλύτερα στον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο Φακούντο Πελίστρι, με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, μάλιστα, να κάνει ντεμπούτο με τη πράσινη φανέλα στον χθεσινό αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Λανς για τα play-offs του Conference League.

Μετά τον Μπρούνο Φερνάντες που αποχαιρέτησε τον 22χρονο άσο με ένα μήνυμα στα social media, σειρά πήρε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθέωσε μέσα από τα social media το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του.

«Φίλος και αδερφός. Ένας από τους καλύτερους που μου χάρισε το ποδόσφαιρο, τρία χρόνια αξέχαστες στιγμές μαζί. Καταπληκτικός παίκτης αλλά κυρίως καταπληκτικός άνθρωπος.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον σου, αξίζεις όλα τα καλύτερα και τα σπουδαία πράγματα θα έρθουν σύντομα στον δρόμο σου! Σε αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά το post του Γκαρνάτσο στο Instagram.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

PELLISTRI pell

Μπρούνο Φερνάντες για Πελίστρι: «Είσαι παράδειγμα επαγγελματισμού»

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στο «τριφύλλι» από τη Γιουνάιτεντ, με τον πρώην συμπαίκτη και αρχηγό του στους «Κόκκινους Διάβολους», Μπρούνο Φερνάντες να τον αποχαιρετάει μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Το μήνυμα του Μπρούνο Φερνάντες: «Μικρέ μου αδερφέ, ήταν ευχαρίστησή μου να σε γνωρίσω και να παίξω ποδόσφαιρο δίπλα σου. Αν κάποιος αξίζει τα καλύτερα σε μια ποδοσφαιρική καριέρα, αυτός είσαι εσύ! Ένα αληθινό παράδειγμα επαγγελματισμού και ταπεινότητας. Είμαι σίγουρος πως έρχονται μεγάλα πράγματα για σένα σύντομα!».

Only in

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ: Ο τυφώνας Μπέριλ έδειξε το μέλλον - Ο χάρτης του Ατλαντικού που τρομάζει

Η κλιματική αλλαγή δεν απειλεί μόνο τη θαλάσσια ζωή, αλλά και μεγάλες πόλεις - Τι ρόλο παίζει η αύξηση της θερμοκρασίας στον Βόρειο Ατλαντικό στη δημιουργία τυφώνων σαν τον καταστροφικό Μπέριλ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024