Στις 9 Αυγούστου, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Όλμο, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα των Καταλανών δεν τους επιτρέπουν ακόμη να εγγράψουν τον παίκτη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Βαρκελώνης συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα

Παρά τις αποχωρήσεις των Σέρχι Ρομπέρτο, Γκουντογκάν και Βίτορ Ρόκε, οι μπλαουγκράνα δεν μπορούν να εγγράψουν τον Ισπανό μέσο και ο Ντέκο ψάχνει να βρει την λύση, ενώ απομένουν μόλις 8 μέρες για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

«Αν κι η αποχώρηση του Γκουντογκάν θα απελευθερώσει περίπου 20 εκατ. ευρώ σε μεικτούς ετήσιους μισθούς κι ο Ρόκε πρόκειται να ενταχθεί στην Μπέτις ως δανεικός, ο καταλανικός σύλλογος πρέπει να ξεφορτωθεί μερικούς ακόμα παίκτες για να μπορέσει να εγγράψει τον Ισπανό μέσο», αναφέρει χαρακτηριστικά η «AS».

Ποιοι θα αποχωρήσουν

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, γίνεται αναφορά στην υπόθεση του Μικαίλ Φαγιέ, από τη μεταγραφή του οποίου αναμένεται να έρθουν στα ταμεία 15.000.000 ευρώ. Η Μπάρτσα έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεν για τη παραχώρηση του νεαρού αμυντικού, ωστόσο αρκετές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους.

Ένας ακόμη παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει για να υπάρξει ελάφρυνση στα οικονομικά του συλλόγου είναι ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός, Κλεμάν Λενγκλέ. Ωστόσο, κανένας σύλλογος δεν εμφανίζεται αυτή τη στιγμή πρόθυμος να τον ικανοποιήσει οικονομικά ενώ και ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να πάει σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Σαουδικής Αραβίας. Στόχος του είναι να πάει δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Οι επόμενες ημέρες χαρακτηρίζονται ως «κρίσιμες» για την Μπάρτσα που καλείται να επιλύσει περίπλοκα ζητήματα και να φέρει σταθερότητα στα οικονομικά της προκειμένου να τηρήσει τους αυστηρούς κανόνες της La Liga.