O Koστίνια αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, για να πλαισιώσει τον Ροντινέι στην δεξιά πλευρά της άμυνας των Κυπελλούχων Ευρώπης.

Ο Πορτογάλος ήρθε στον Πειραιά ως ένας από τους καλύτερους μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος στην Ρίο Άβε. Ο Κοστίνια έδωσε συνέντευξη στην A Bola και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αποθεώνοντας τους ερυθρόλευκους.

«Ο σύλλογος προσφέρει άριστες συνθήκες, έχουμε μια δυνατή ομάδα, με παίκτες υψηλής ποιότητας και στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Πορτογάλος μπακ αναφέρθηκε τόσο στην προσαρμογή του στους Πειραιώτες, όσο και στους στόχους του συλλόγου με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοστίνια:

«Οι πρώτες μέρες στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλές. Ο σύλλογος προσφέρει άριστες συνθήκες εργασίας στους επαγγελματίες, έχουμε μια δυνατή ομάδα, με παίκτες υψηλής ποιότητας και στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά, το να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα σε μια εποχή που ο σύλλογος κλείνει τα 100 θα ήταν το τέλειο δώρο. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γιορτάσουμε αυτό το επίτευγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μπακ, που ετοιμάζεται για το επίσημο εντός έδρας ντεμπούτο του.

Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (26/8) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Athens Kallithea στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.