Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μαρέσκα: «Ο Μούντρικ πρέπει να παίρνει καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση»

Μαρέσκα: «Ο Μούντρικ πρέπει να παίρνει καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση»

Ο Έντσο Μαρέσκα έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της Τσέλσι επί της Σερβέτ στα play-offs του Conference League, ωστόσο στάθηκε στην απόδοση ορισμένων παικτών των «μπλε»

Η λήψη των σωστών αποφάσεων στην επίθεση αποτελεί πρόβλημα για τον Μιχάιλο Μούντρικ από τότε που πήγε στην Τσέλσι πέρυσι, αλλά ο σύλλογος συνεργάζεται με τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό προκειμένου να βελτιώσει τη σταθερότητά του, δήλωσε ο προπονητής των «μπλε», Έντσο Μαρέσκα.

Ο Μούντρικ είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των «μπλε»

Η Τσέλσι κέρδισε εντός έδρας την ελβετική Σερβέτ με 2-0 στον πρώτο αγώνα των play-off της Conference League την Πέμπτη, με τους παίκτες να προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστούν στο σύστημα του νέου προπονητή τους.

Ο Κρίστοφερ Ενκουκού άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 50ο λεπτό πριν ο αναπληρωματικός Νόνι Μαντουέκε κάνει το 2-0 με λιγότερο από 15 λεπτά να απομένουν.

Ο Μούντρικ έχει δυσκολευτεί να δικαιολογήσει το μεγάλο ποσό που δόθηκε στην Ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, και ο αγώνας της Πέμπτης ήταν μια από τις λίγες φορές που έπαιξε ολόκληρα τα 90 λεπτά.

Η Τσέλσι πλήρωσε αρχικά 70 εκατομμύρια ευρώ για τον 23χρονο με άλλα 30 εκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετα.

«Εάν γίνει πιο συνεπής…»

«Πιστεύω ότι αυτός είναι ο Μούντρικ, όχι μόνο απόψε, αλλά και από τότε που ήρθε στον σύλλογο. Νομίζω ότι είχε κάποιες καλές στιγμές και μετά κάποιες στιγμές είναι σαν να τα αφήνει όλα στην τύχη», είπε ο Μαρέσκα στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα.

«Δεν ξέρεις αν είναι το ένα ή το άλλο πράγμα. Εάν γίνει πιο συνεπής, μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να αλλάξει.

Όταν είναι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου σημασία έχει να πάρει τη σωστή απόφαση. Για μένα, τα περισσότερα από τα λάθη του Μίσα δεν αφορούν στην ποιότητα ή το τεχνικό λάθος, αλλά την επιλογή».

Παρά τις εικασίες για μεταγραφές που συνεχίζουν αδιάκοπα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Μαρέσκα τόνισε ότι ένας παίκτης που θέλει να κρατήσει είναι ο εξτρέμ Μαντουέκε.

«Μου αρέσει πολύ ο Νόνι», είπε. «Το μόνο πρόβλημα με αυτόν πιθανώς είναι ότι πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να είναι συνεπής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάθε προπόνηση, κάθε προπόνηση, κάθε προπόνηση».

Ερωτηθείς αν ήθελε ο 22χρονος να παραμείνει στον σύλλογο, ο Μαρέσκα απάντησε: «Απολύτως».

Only in

Άμεση ανάγκη για αίμα για τον Ανέστη, από τους εμβληματικούς δίδυμους της Θεσσαλονίκης

Ο Ανέστης Κόντης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Οι δίδυμοι που είναι εμβληματικές φιγούρες της πόλης, η αγάπη τους για το θέατρο και οι πορείες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024