Σπουδαία νέα για τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ! Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ της Πολωνίας, ο παλαίμαχος άσος και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (2006-10) επιλέχθηκε από την UEFA ως πρεσβευτής του τελικού του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ στις 28 Μαΐου του 2025.

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ  είναι μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της χώρας τα τελευταία χρόνια και έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας 102 φορές.

Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα είναι στο Μονακό, όπου θα πάρει μέρος στην κλήρωση των ομίλων του Conference League, ενώ θα είναι εκείνος που θα μεταφέρει το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό της διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως στον περσινό τελικό τον οποίο κατέκτησε ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια, πρεσβευτής ήταν για την Ελλάδα ο Τραϊανός Δέλλας.

Το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του

Ο παλαίμαχος Πολωνός μπακ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια: Από το 2006 έως και το 2010, βοηθώντας την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να κατακτήσει τίτλους. Με τα ερυθρόλευκα ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ πραγματοποίησε συνολικά 130 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για την ιστορία του Ολυμπιακού, με τον σπουδαίο Πολωνό να μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες.