Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η επίσκεψη της Κ19 στο Μαρακανά (pic)

Ολυμπιακός: Η επίσκεψη της Κ19 στο Μαρακανά (pic)

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να γράψει ιστορία παίζοντας ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Φλαμένγκο στο Μαρακανά.

Σε περίπου 24ώρες η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Κύπελλο που διεξάγεται στην Βραζιλία.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται εδώ και μέρες στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και μετρούν αντίστροφα για ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια του συλλόγου.

Η αποστολή είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο σπουδαίο αυτό γήπεδο και να πάρει μια πρώτη γεύση των όσων θα ζήσει το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 22:00 ώρα Ελλάδος) βγάζοντας φυσικά και τις απαραίτητες φωτογραφίες ώστε να μείνει για πάντα στην μνήμη όλων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Μία τεράστια πρόκληση τόσο για τους ίδιους τους παίκτες, μετά την κατάκτηση του UEFA Youth League, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν βλέπει κάθε μέρα τέτοιες διακρίσεις.

Η ανυπομονησία είναι φυσικά μεγάλη από όλους και οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου καλούνται να τα αφήσουν όλα στην άκρη, να παίξουν το παιχνίδι τους και να απολαύσουν ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα στον πλανήτη.

Only in

Ο Τραμπ αλλάζει (σχεδόν) τα πάντα και κυνηγά την Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Με την Χάρις να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέλαβε τους παλιούς του συμβούλους, αλλάζει στρατηγική, αλλά δεν συγκρατείται από το να προσβάλει την Καμάλα Χάρις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024