Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση με τα ασπρόμαυρα για τον Γκόμες

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση με τα ασπρόμαυρα για τον Γκόμες

Ο Τζόναθαν Γκόμες προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ. Θεραπεία έκανε ο Μπράντον Τόμας που αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Τζόναθαν Γκόμες ανακοινώθηκε σήμερα (23/8) από τον ΠΑΟΚ και λίγες ώρες αργότερα προπονήθηκε με τα χρώματα της νέας του ομάδας. Αντίθετα, ο Μπράντον Τόμας απουσίαζε από την προπόνηση (υποβλήθηκε σε θεραπεία) και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (25.08, 20:30).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, καθώς την κέρδισε με 4-0 και πλέον γυρίζει άμεσα το διακόπτη και μπαίνει ξανά σε ρυθμούς Stoiximan Super League.

Με νέο πρόσωπο τον Τζόναθαν Γκόμεζ, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (23.08) στη Νέα Μεσημβρία η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης της Πέμπτης (22.08) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, ενόψει της επικείμενης μάχης το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2024-25 (25.08, 20:30).

Ο Μπράντον Τόμας , που αποχώρησε από το παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς με ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, υποβλήθηκε σε θεραπεία κι αύριο θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο (24.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Only in

Ο Τραμπ αλλάζει (σχεδόν) τα πάντα και κυνηγά την Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Με την Χάρις να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέλαβε τους παλιούς του συμβούλους, αλλάζει στρατηγική, αλλά δεν συγκρατείται από το να προσβάλει την Καμάλα Χάρις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024