Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στην Ολλανδία για τη Φίτεσε ο Τσιγγάρας (pic)

Στην Ολλανδία για τη Φίτεσε ο Τσιγγάρας (pic)

Την απόκτηση του Άγγελου Τσιγγάρα ανακοίνωσε η Φίτεσε, με τον Έλληνα αμυντικό χαφ να δοκιμάζει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας

Μετά από μία… ποδοσφαιρική ζωή στον Παναιτωλικό, ο Άγγελος Τσιγγάρας πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το όνειρό του και να παίξει εκτός Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του.

O 25χρονος αμυντικός μέσος τις τελευταίες εβδομάδες έκανε δοκιμαστικά στην Φίτεσε, εντυπωσίασε τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με τον σύλλογο, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της 2ης εθνικής κατηγορίας της Ολλανδίας.

Στο συμβόλαιο, του Έλληνα άσου, υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

«Είναι τιμή μου που μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο μετά τη δοκιμαστική μου περίοδο. Η ιστορία της ομάδας μου αρέσει πάρα πολύ. Η Φίτεσε είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία, οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και μόνο το δείχνουν αυτό. Ανυπομονώ να κάνω τα πρώτα μου λεπτά με τα κιτρινόμαυρα και να συμβάλλω σε μια επιτυχημένη σεζόν. Μαζί με τους οπαδούς, προσβλέπω σε ένα λαμπρό μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Τσιγγάρας κατά την παρουσίασή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο Άγγελος Τσιγγάρας αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού από το 2018 και κατέγραψε με τους Αγρινιώτες συνολικά 129 συμμετοχές σε Super League Κύπελλο Ελλάδας.

Only in

Οι ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τους «87» και τους 8 «κρυπτόμενους», κούρασαν τον κόσμο

Το γάντι του Πολάκη στον Κασσελάκη για την ηγεσία, ο «ανταρτοπόλεμος» των προσκείμενων στον Τσίπρα κι ένας ΣΥΡΙΖΑ που έχει κουράσει την κοινωνία με την συνεχιζόμενη εσωστρέφειά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024