Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το τηλεφώνημα που «σφράγισε» τη μεταγραφή του Γκουντογκάν στη Σίτι

Το τηλεφώνημα που «σφράγισε» τη μεταγραφή του Γκουντογκάν στη Σίτι

Για την επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στη Μάντσεστερ Σίτι μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ύστερα από μόλις έναν χρόνο στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα, ο Ιλκάι Γκουντογκάν επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να τον ανακοινώνουν και επίσημα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για την επιστροφή του Γερμανού μέσου, τονίζοντας πως ο παίκτης επικοινώνησε μαζί του και εκείνος είπε αμέσως ναι.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Ήταν μια έκπληξη, ήρθε απροσδόκητα. Απλά συνέβη. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά, κι εγώ προσωπικά, αλλά κι οι παίκτες, το επιτελείο κι όλοι. Γνωρίζουμε την ποιότητα με την οποία έπαιξε την περασμένη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, με συνέπεια, με πολλά λεπτά, προσφέροντας πολλά.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία όταν ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, οπότε είμαστε χαρούμενοι που γύρισε. Έλαβα ένα μήνυμα από τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν (αθλητικός διευθυντής) που μου είπε ότι ο Ιλκάι θέλει να μου μιλήσει. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε για την κατάσταση κι αν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει, αν θα μου άρεσε κι είπαμε ναι αμέσως».

Ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα ο Γκουντογκάν

Ο 34χρονος πολύπειρος χαφ από την πλευρά του φρόντισε να ευχαριστήσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της με ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως η αποχώρηση του θα βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα» στον οικονομικό τομέα.

«Έπειτα από έναν χρόνο, ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω. Φεύγω σε μια δύσκολη κατάσταση, ωστόσο η αποχώρηση μου θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και αυτό με κάνει να στεναχωριέμαι λιγότερο. Ήταν όνειρο ζωής να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γκουντογκάν στην ανάρτηση του.

Στη Μπάρτσα, ο Γκουντογκάν πραγματοποίησε 51 συμμετοχές (5 γκολ, 14 ασίστ), κερδίζοντας αμέσως την αγάπη του κοινού των Καταλανών με την απόδοσή του.

Only in

Ο Τραμπ αλλάζει (σχεδόν) τα πάντα και κυνηγά την Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Με την Χάρις να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέλαβε τους παλιούς του συμβούλους, αλλάζει στρατηγική, αλλά δεν συγκρατείται από το να προσβάλει την Καμάλα Χάρις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024