Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντιμπάλα έριξε «άκυρο» στα πετροδόλαρα της Αλ Καντσία και παραμένει στη Ρόμα

Ο Ντιμπάλα έριξε «άκυρο» στα πετροδόλαρα της Αλ Καντσία και παραμένει στη Ρόμα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα απέρριψε μια «χρυσή» πρόταση από την Αλ Κάντσια κι έτσι ο Αργεντινός επιθετικός θα παραμείνει στη Ρόμα και τη νέα σεζόν

Μπορεί αρκετοί ποδοσφαιριστές να δελεάζονται από τα μεγάλα συμβόλαια που προσφέρουν οι σύλλογοι από την Σαουδική Αραβία, όμως ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει αυτό το δρόμο στη καριέρα του.

Ο Αργεντινός σταρ, απέρριψε πρόταση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο από την Αλ Καντσία. Παρά την εντυπωσιακή προσφορά, η οποία ανερχόταν σε 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ο 30χρονος επιθετικός αποφάσισε να παραμείνει στη Ρόμα, αποκτώντας ακόμα πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων Τζαλορόσι.

Ο Ντιμπάλα, ο οποίος αποτελεί βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής των Ρωμαίων, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως η Serie A, παρά την οικονομική απογείωση που θα του προσέφερε η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε μάλιστα μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο με στιγμές από τη Ρόμα, στο οποίο έγραψε: «Σε ευχαριστώ, Ρόμα… Τα λέμε την Κυριακή».

Να θυμίσουμε πως ο Αργεντινός επιθετικός διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρόμα, στην οποία μεταγράφηκε από τη Γιουβέντους πριν από δύο χρόνια. Ο Ντιμπάλα μετρά 75 εμφανίσεις με τη φανέλα των Ρωμαίων, έχοντας σκοράρει 34 γκολ και μοιράσει 18 ασίστ.

Only in

Ο σκύλος που καταπίνει λαίμαργα το φαγητό του χρειάζεται την προσοχή σας

Ένας σκύλος που τρώει με βουλιμία, μπορεί να το κάνει επειδή η τροφή του είναι εύγευστη. Αλλά υπάρχει και η περίπτωση, η πράξη του αυτή να φανερώνει και άλλα πράγματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024