Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τελευταίος, μαγικός χορός

Τελευταίος, μαγικός χορός

Η βραδιά στο Μαρακανά θα μείνει αξέχαστη. Αλλά για όλους, το ταξίδι ίσως και να βρίσκεται στην αρχή του. Το κέρδη τεράστια σε όλα τα επίπεδα για τον Ολυμπιακό.

Μοιάζει με την εκπλήρωση ενός ονείρου. Το τέλος ενός ταξιδιού για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αυτούς που θα πατήσουν το χορτάρι του θρυλικού Μαρακανά και θα δημιουργήσουν αναμνήσεις μιας ζωής. Η πλέον φωτεινή στιγμή στην καριέρα τους. Εως, όπως ελπίζουν όλοι, την επόμενη.

Τα ονόματα των Ερυθρόλευκων που αναμφίβολα εκπροσωπούν ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γράφουν ιστορία.

Όπως πριν από λίγους μήνες, όταν σήκωσαν το τρόπαιο του Youth League, αφήνοντας άφωνη την Ευρώπη με το επίτευγμά τους. Τώρα, λες και πρόκειται για αμετανόητους κυνηγούς τίτλους, αυτά τα χρυσά νιάτα θέλουν να σηκώσουν το Διηπειρωτικό. Ποιος ξέρει, ίσως κάποιοι στίχοι τραγουδιού αφορούν στο εξής και τους ίδιους, μπορεί κάποιος να εμπνευστεί και να ντύσει με λόγια αυτές τις στιγμές που δίνουν παραπάνω φως σε μια πορεία αληθινά απίστευτα φωτόλουστη.

Πέρα από τα όποια σημειολογικά συμβαίνουν ή θα συμβούν το βράδυ του Σαββάτου και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής κοινότητας απανταχού της Γης, αυτή η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών ισοδυναμεί με έναν τελευταίο χορό. Μια παρέα που μεγάλωσε μαζί, έμαθε κοινούς ποδοσφαιρικούς κώδικες στο σχολείο του Ολυμπιακού και ανοίγει τα φτερά της, έτοιμη να διεκδικήσει χώρο στην κοινωνία των μεγάλων. Είναι η ουσία. Ξεδιπλώνουν σε ένα χαλί από γρασίδι το πλήθος των ικανοτήτων τους. Κάποιοι ήδη δοκιμάζουν το επόμενο βήμα, είναι ο Σίνα, ο Κωνσταντίνος Κωστούλας, ο Κουτσογούλας.

Αλλοι, ανέβηκαν επίπεδο γιατί έκαναν προετοιμασία με τους κατόχους του Κόνφερενς Λιγκ και αγωνίζονται με θαυμαστή επάρκεια δίπλα σε παίκτες έμπειρους και με περισσότερες παραστάσεις. Τα καταφέρνουν. Ο Κουτσίδης και ο Μπακούλας, ο Χαράλαμπος Κωστούλας, ο Μουζακίτης και ο Παπακανέλλος, είναι πλέον έτοιμοι ποδοσφαιριστές. ‘Η για να είναι κάποιος ακριβής, έχουν όλη τη μαγιά ώστε να γίνουν στο άμεσο μέλλον πανέτοιμοι και να προσφέρουν στον Ολυμπιακό, μα ταυτόχρονα και στο εγχώριο ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι το μείζον. Η εξέλιξή τους. Η πορεία προς το καλύτερο. Οι Ερυθρόλευκοι τους παρέχουν όλα τα εχέγγυα. Το βήμα έγινε. Η βραδιά στο Μαρακανά θα μείνει αξέχαστη. Αλλά για όλους, το ταξίδι ίσως και να βρίσκεται στην αρχή του. Το κέρδη τεράστια σε όλα τα επίπεδα για τον Ολυμπιακό.

Only in

Οι ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τους «87» και τους 8 «κρυπτόμενους», κούρασαν τον κόσμο

Το γάντι του Πολάκη στον Κασσελάκη για την ηγεσία, ο «ανταρτοπόλεμος» των προσκείμενων στον Τσίπρα κι ένας ΣΥΡΙΖΑ που έχει κουράσει την κοινωνία με την συνεχιζόμενη εσωστρέφειά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024