Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποσύρθηκε από τις προεδρικές εκλογές στην Αριζόνα

Εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποσύρθηκε από τις προεδρικές εκλογές στην Αριζόνα

Η αποχώρηση από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ανακοινώνεται ενώ ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ θα απευθυνθεί προς το αμερικανικό έθνος σήμερα στην Αριζόνα

Τα απαραίτητα έγγραφα για να αποσυρθεί από τις προεδρικές εκλογές στην πολιτεία της Αριζόνα κατέθεσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της πολιτειακής κυβέρνησης της Αριζόνα Έιντριαν Φόντες.

Η αποχώρηση ανακοινώνεται ενώ ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ θα απευθυνθεί προς το αμερικανικό έθνος σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου στην Αριζόνα.

Είχε αρχίσει την προεδρική εκστρατεία του ως Δημοκρατικός

Η επιτροπή πολιτικής δράσης (super PAC) που υποστηρίζει τον Κένεντι δήλωσε την Τετάρτη στο Reuters ότι ο υποψήφιος θέλει μια συμφωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ, βάσει της οποίας να υποστηρίξει τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του με αντάλλαγμα μια θέση σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Τραμπ.

«Σίγουρα ανοιχτός» για συμφωνία ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε αυτή την εβδομάδα στο CNN ότι είναι «σίγουρα ανοιχτός» στην προοπτική να διαδραματίσει ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ  κάποιο ρόλο στην κυβέρνησή του, αν ο ανεξάρτητος υποψήφιος αποσυρθεί από την κούρσα και τον υποστηρίξει.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, η υποψήφια στο ψηφοδέλτιό του για την αντιπροεδρία Νικόλ Σάναχαν και 11 από τους προεδρικούς εκλέκτορές του εξέδωσαν ανακοίνωση για την εθελούσια αποχώρησή τους, ανέφερε ο Έιντριαν Φόντες σε ανάρτησή του στο X.

Η προεκλογική εκστρατεία του Κένεντι δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Ο 70χρονος Κένεντι, γιος του εκλιπόντος πολιτικού του Δημοκρατικού Κόμματος και υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του εκλιπόντος προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, είχε αρχίσει την προεδρική εκστρατεία του ως Δημοκρατικός, διεκδικώντας το προεδρικό χρίσμα του κόμματος ως εσωκομματικός αντίπαλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Only in

Άμεση ανάγκη για αίμα για τον Ανέστη, από τους εμβληματικούς δίδυμους της Θεσσαλονίκης

Ο Ανέστης Κόντης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Οι δίδυμοι που είναι εμβληματικές φιγούρες της πόλης, η αγάπη τους για το θέατρο και οι πορείες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024