Τίτλοι τέλους για τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευματα, έχει χωρίσει από τα τέλη Μαϊου, αλλά κατάφερε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γενέθλια χωριστά

Η απουσία του επιχειρηματία από το πρόσφατο birthday party της ηθοποιού, δημιούργησε ερωτηματικά στους διαδικτυακούς φίλους τους. Κι αυτό διότι οι δυο τους ήταν πολύ ενεργοί στα social media κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ποστάροντας συχνά κοινές φωτογραφίες και ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια.

Στα φετινά της γενέθλια ηθοποιός επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία και ένα βιντεάκι που της τραγουδάνε οι φίλοι της.

«Το 28 είναι ο φυσικός αριθμός που βρίσκεται μετά από το 27 και πριν από το 29. Είναι ένας άρτιος αριθμός, αφού 28:2 = 14. Ο αριθμός 28 συμβολίζεται ως XXVIII στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως ΚΗ ή κη στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης», έγραψε κάτω από την ανάρτηση της.

Ήρεμο κλίμα και κανένα unfollow

Σύμφωνα με το στενό φιλικό κύκλο του πρώην ζευγαριού ο χωρισμός τους ήρθε πολιτισμένα και σε ήρεμους τόνους, δίχως καβγάδες. Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media και έχουν κρατήσει στους λογαριασμούς τους τις κοινές φωτογραφίες τους.