Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης βρέθηκε στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού και μίλησε για τον γάμο του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά από έναν μεγάλο τραυματισμό στο αριστερό του χέρι.

«Η αγάπη μου για τη γυμναστική ξεκίνησε από παιδί, όταν έκανα ενόργανη γυμναστική. Θα ήθελα να είμαι πιο στρατιώτης με το σώμα μου, γιατί τώρα δεν είμαι. Επειδή είχα έναν πολύ μεγάλο τραυματισμό και είχα ένα θέμα με το χέρι μου, δεν μπορούσα καθόλου να γυμναστώ. Άργησα πάρα πολύ να πάρω την απόφαση σιγά-σιγά να φτιάξω πάλι το σώμα μου, μετά από αυτό το πρόβλημα», ανέφερε ο Κώστας Καραφώτης.

«Ντρεπόμουν που πήγαινα σε έναν χώρο να γυμναστώ και δεν μπορούσα να σηκώσω καθόλου βάρη. Ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα, που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε τον καφέ με το αριστερό μου χέρι. Αυτό έγινε το 2018. Προφανώς σήκωσα κάτι πάρα πολύ βαρύ, έσπασε μία κήλη στη σπονδυλική στήλη και πίεσε κάποια νεύρα», περιγράφει ο Κώστας Καραφώτης για τον τραυματισμό του.

«Μέσα στην καραντίνα ξεκίνησα να κάνω κάποιες ασκήσεις για το σώμα σιγά-σιγά. Είδα ότι αρχίζει να ανταποκρίνεται και είπα να το συνεχίσω. Βρήκα την υγειά μου όταν πήγα και ξεκίνησα πάλι ενόργανη με τον Λευτέρη Πετρούνια», κατέληξε ο Κώστας Καραφώτης.

Ο Κώστας Καραφώτης για τον γάμο του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο γεγονός πως έκανε έναν πολύ κλειστό γάμο με τη σύντροφό του Κάτια Νανά Μάνου τον περασμένο Μάιο.

«Στον γάμο μου δεν κάλεσα σχεδόν κανένα, κάναμε κλειστό γάμο. Ήμασταν 65 άτομα. Μέχρι τελευταία στιγμή δεν το είπα σε κανέναν. Δεν ήθελα ούτε κάμερες, ούτε τίποτα… δυστυχώς εκεί στο τέλος έγινε λίγο ένας σαματάς με τις κάμερες. Δεν με ενόχλησε κανείς, δεν ήρθε κανείς για δήλωση ευτυχώς. Έδινα παντού το όνομα της γυναίκας μου, στην εκκλησία, στον χώρο της εκδήλωσης», περιγράφει ο Κώστας Καραφώτης.

Ενώ όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που είχε η Κάτια που την έκανε να ξεχωρίζει στα μάτια του, σημείωσε πως όλα είναι θέμα timing.

«Όλα είναι τελικά θέμα timing. Τη γνώριζα αρκετά χρόνια την Κάτια αλλά βρέθηκε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή, σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου. Η δουλειά μου δεν ήταν πρόβλημα.

Κάηκα πολύ με τα προσωπικά μου στα media ήδη από την εποχή του Fame Story, οπότε όταν πλησίαζε το θέμα σε σχέσεις και σύντροφο, δεν ήθελα να απαντήσω. Ασχολούνται πάρα πολύ με το προσωπικό κομμάτι οι δημοσιογράφοι. Αν πάθω κάτι και πάω στο νοσοκομείο, θα χτυπήσει 20 φορές το τηλέφωνό μου. Αν βγάλω ένα νέο τραγούδι, δεν θα με πάρει κανείς» υπογράμμισε ο Κώστας Καραφώτης.