Η μεγάλη μέρα έφτασε με τον Παντελή Τουτουντζή να παντρεύεται σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου με τον σύντροφό του Νάσο, με πολιτικό γάμο στην Κρήτη.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Κόμος στα Μάταλα και κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, στενή συνεργάτιδα του make up artist, η οποία έχει βαφτίσει και τα παιδιά του.

Ο Παντελής Τουτουντζής δημοσίευσε ένα βίντεο, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του, όπου τον βλέπουμε να κατευθύνεται προς την παραλία για να παντρευτεί τον σύντροφό του. Ντυμένος στα λευκά λέει: «Έφτασε η ώρα παιδιά! Πάμε για γάμο!».

Ο Παντελής Τουτουντζής για τα παιδιά του και τον σύντροφό του

O Παντελής Τουτουντζής είχε μιλήσει ανοιχτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Ο Παντελής Τουτουντζής, μίλησε για τον επί 16 χρόνια σύντροφό του, την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και την αγάπη που προσφέρουν στα δύο τους παιδιά.

Εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια ομόφυλη οικογένεια, αλλά και τον τρόπο που μπορεί να θωρακιστεί, ενώ δηλώνει πως θέλει να προλάβει να ζήσει «ελεύθερος» σε αυτή τη ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου» σημείωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω. Όταν ξεκίνησα αυτό το όνειρο, απευθυνθήκαμε σε πάρα πολλούς ψυχιάτρους, μέχρι Γαλλία φτάσαμε. Όταν βεβαιωθήκαμε επιστημονικά ότι δεν θα έχει καμία αρνητική επίπτωση στα παιδιά, προχωρήσαμε. Κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι μοναδικός.

Οι γονείς πρέπει να κρατάνε μια αγκαλιά τα παιδιά που να είναι έτοιμη να ανοίξει για να τα αφήσει να φύγουν. Δεν λέμε ποτέ ψέμα στα παιδιά μας. “Εγώ έχω δυο μπαμπάδες” λέει ο γιος μας στα πάρτι. Θα παλέψουμε με εξωγενείς παράγοντες, είμαστε έτοιμοι, έχουμε θωρακιστεί. Αλλά κοίτα το κοντράστ, κοίτα πόσο ευτυχισμένο είναι το παιδί, γιατί να του τη χαλάσουμε;» κατέληξε.