Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χαμός για τη Lily Allen και το σκυλάκι που επέστρεψε σε καταφύγιο

Χαμός για τη Lily Allen και το σκυλάκι που επέστρεψε σε καταφύγιο

Στο στόχαστρο η Lily Allen για την απόφασή της να επιστρέψει το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει στο καταφύγιο ζώων.

Είναι εδώ και λίγες ώρες που η Lily Allen έχει βρεθεί στο στόχαστρο για την απόφασή της να επιστρέψει σε καταφύγιο ζώων το σκυλάκι που υιοθέτησε στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Lily Allen, που ζει με τον ηθοποιό David Harbour στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι επέστρεψε το κουταβάκι που είχε υιοθετήσει επειδή έφαγε τα διαβατήρια της οικογένειας.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, η φιλανθρωπική οργάνωση για τα δικαιώμετα των ζώων PETA απηύθυνε μια ανοιχτή επιστολή προς τη Lily Allen.

Η οργάνωση αναφέρει πως ένιωσε αποτροπιασμό όταν έμαθε ότι επέστρεψε το υιοθετημένο κουτάβι της επειδή έφαγε τα διαβατήρια της οικογένειας.

«Τα σκυλιά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αξεσουάρ που πρέπει να απορρίπτονται όταν γίνουν άβολα. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε μην πάρετε άλλον σκύλο» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Η PETA μάλιστα είπε ότι θα στείλει στη Lily Allen ένα σκυλάκι παιχνίδι, το οποίο δεν απαιτεί καμία φροντίδα, υπομονή ή δέσμευση που απαιτεί ένα πραγματικό σκυλάκι.

Η τραγουδίστρια Lily Allen αποκάλυψε στο podcast της «Miss Me?» ότι η ίδια και ο σύζυγός της David Harbour σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα νέο κουτάβι. Ωστόσο, είπε ότι το είχε δοκιμάσει ήδη μια φορά και το πήγε πίσω.

Η αντίδραση από την PETA

Αποκάλυψε πως το κουτάβι της Mary έφαγε το διαβατήριό της και αυτά των δύο κορών της, της 12χρονης Ethel και της 11χρονης Marnie.

«Ο σκύλος έφαγε και τα τρία διαβατήρια και δεν μπορώ να σας πω πόσα χρήματα κόστισε για να αντικαστήσω τα πάντα επειδή ήταν την εποχή του κορονοϊού. Και έτσι ήταν ένας εφιάλτης. Και επειδή ο πατέρας των παιδιών μου ζει στην Αγγλία, δεν μπορούσα να πάω τις κόρες μου να δουν τον μπαμπά τους για τέσσερις, πέντε μήνες, γιατί ο σκύλος είχε φάει τα διαβατήριά τους. Απλώς δεν μπορούσα να την κοιτάξω. Έλεγα ‘μου κατέστρεψες τη ζωή’», ανέφερε χαρακτηριστικά η Lily Allen.

Το σχόλιο από την PETA ήταν αιχμηρό και αφοπλιστικό. «Ενώ θα μπορούσατε να αποκτήσετε νέα διαβατήρια και να κλείσετε ξανά τις πτήσεις σας, η Mary μπορεί να περάσει πολλούς μήνες στο καταφύγιο περιμένοντας μια νέα οικογένεια -αν είναι αρκετά τυχερή να βρει μία».

Only in

Τα 3 καταστροφικά σενάρια κλιματικής αλλαγής – Τι θα σήμαινε το λιώσιμο των πάγων;

Το χειρότερο σενάριο είναι απίθανο, προς το παρόν, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στις πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024