Και ενώ τα media σε όλο τον κόσμο ασχολούνται με το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 55χρονη Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να αναδημοσιεύσει στα stories της στο Instagram μια selfie την οποία είχε κοινοποιήσει ένας λογαριασμός θαυμαστή της.

Αν και οι περισσότεροι περίμεναν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάστασή της ή τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ, η λαμπερή τραγουδίστρια επέλεξε να μη δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

Η φωτογραφία που αναδημοσίευσε η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να ήταν από φωτογράφιση τον Δεκέμβριο του 2020 σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ

Εκτός από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία μοιράστηκε χωρίς κάποιο σχόλιο, η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει σιωπηλή από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ.

Η διάσημη τραγουδίστρια μάλιστα κατέθεσε προσωπικά και χωρίς την παρουσία δικηγόρου την αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, κάνοντας λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές» με τον διάσημο ηθοποιό.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

Αν και ήταν η τραγουδίστρια που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να γνώριζε καλά τα σχέδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι φέρεται να είχε ήδη συμφωνήσει τους όρους πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είχαν εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες της κατάθεσης εκ των προτέρων, με πηγές να κάνουν λόγο για ένα προγραμματισμένο γεγονός παρά ως μια κίνηση που θα αιφνιδίαζε τον Μπεν Άφλεκ.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ τράβηξε τελικά τη σκανδάλη γιατί αυτή ήταν η συμφωνία και ήταν αυτή που πήρε τελικά την απόφαση» υπογραμμίζει η πηγή.

Το ρεπορτάζ ευθυγραμμίζεται σε μεγάλο βαθμό με την απόφαση του ζευγαριού να παρουσιάζει έναν υγιή γάμο για μήνες παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.