Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα νεότερα για τον Μπρους Γουίλις στη μάχη του με την άνοια – «Είναι υπέροχος»

Τα νεότερα για τον Μπρους Γουίλις στη μάχη του με την άνοια – «Είναι υπέροχος»

Η κόρη του Μπρους Γουίλις μοιράστηκε νεότερα για τον διάσημο πατέρα της μετά από ερώτηση που δέχτηκε από θαυμαστές του.

Η Rumer Willis μοιράστηκε μια νέα ενημέρωση για την υγεία του πατέρα της Μπρους Γουίλις εν μέσω της μάχης του με την άνοια.

Η ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση θαυμαστών για τον Μπρους Γουίλις μέσα από τα Instagram Stories της την Πέμπτη 22 Αυγούστου.

«Είναι υπέροχος. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η 35χρονη Rumer Willis, καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πατέρα της να είναι πιασμένοι χέρι χέρι.

Ήταν μέσα στο 2022 που η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ότι ο 69χρονος ηθοποιός έχει διαγνωστεί με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας ενός ατόμου.

Η ανακοίνωση στους θαυμαστές του Μπρους Γουίλις

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους Γουίλις, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες» σημείωνε σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του.

«Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα του που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν» κατέληγαν στο μήνυμά τους.

Έναν χρόνο αργότερα, η οικογένεια μοιράστηκε ότι η κατάσταση του Μπρους Γουίλις είχε προχωρήσει σε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση. Έπασχε απο μετωποκροταφική άνοια.

Εκτός από τη Rummer, ο Μπρους Γουίλις έχει επίσης την κόρη του Scout, 33, την Tallulah, 30, με την Ντέμι Μουρ και τις κόρες του Mabel, 12, και Evelyn, 10, με τη σύζυγό του Emma Heming.

Η οικογένειά του βρίσκεται έκτοτε σύσσωμη στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού.

«Αυτή η εμπειρία έχει φέρει όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή στο Us Weekly τον Δεκέμβριο του 2023. «Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους Γουίλις, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί του».

Only in

Τα 3 καταστροφικά σενάρια κλιματικής αλλαγής – Τι θα σήμαινε το λιώσιμο των πάγων;

Το χειρότερο σενάριο είναι απίθανο, προς το παρόν, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στις πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024