Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυση, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, που συναρπάζει.

Ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους θα παρουσιαστεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στα Δημήτρια της Θεσσσλονίκης, με τη συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά αλλά και τον Δημήτρη Σταρόβα που επιστρέφει στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας του.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η παρέα του που αποτελείται από τους: Δημήτρη Σταρόβα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Χρήστο Μητρέτζη, Ταξιάρχη Χάνο, Γιάννη Νιάρρο, ανεβαίνουν στη σκηνή και κάθε φορά καταφέρνουν να κάνουν τον κόσμο να ξεσπά σε γέλια.

Από το 1990 έως σήμερα

Οι «Άγαμοι Θύται» εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό τον Οκτώβριο του 1990, ξεκινώντας τις παραστάσεις τους στο «Υψηλόν Βολτάζ» της Θεσσαλονίκης με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλα Μανισάνου, Χρήστο Μητρέτζη και Στάθη Παχίδη ενώ για πρώτη φορά στην Αθήνα εμφανίστηκαν το 1993 μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα.

Με βασικό άξονα πάντα την κωμωδία και το Διονυσιακό στοιχείο και πυλώνες την επικαιρότητα, το stand-up comedy, τα θεατρικά σκετς και την παντομίμα, με επιρροές από την κλασική Ελληνική επιθεώρηση, τον βουβό κινηματογράφο και το φιλολογικό cabaret, μας παρουσιάζουν μια ξεκαρδιστική παράσταση με αφορμή τα καλλιτεχνικά τους γενέθλια.

Συντελεστές

Κείμενα: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμεντος, Χρήστος Τολιάδης, Βαγγέλης Νάσης

Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου

Με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Χρήστο Μητρέντση, Ρούλα Μανισσάνου, Ταξιάρχη Χάνο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Guest Star ο σπουδαίος ερμηνευτής

Μανώλης Μητσιάς

Πρωταγωνιστούν

Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ανδριάνα Αχιτζάνοβα, Κατερίνα Πλεξίδα, Ορφέας Τσαρέκας, Στέφανος Πίττας

Χορεύουν: Ελένη Δημακουλέα, Ιωάννα Κάγιου, Δανάη Κουτέλα, Έλενα Μαυρομανωλάκη

Ορχήστρα: Δημήτρης Χριστόνης (μπάσο), Σάκης Ντοβόλης (κιθάρα), Πασχάλης Καρβουνάρης (τρομπέτα), Χάρης Ευαγγέλου (τρομπέτα), Νίκος Χρυσούλης (τούμπα), Τάσος Γκέντζης (Κλαρίνο, σαξόφωνο), Ραφαήλ Γκέντζης (ακορντεόν), Στέλιος Τσομπανίδης (ντράμερ)