Το φθινόπωρο πλησιάζει και φέρνει μαζί του νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά, που φαίνονται απίστευτα συναρπαστικές. Μένοντας στο πεδίο της ομορφιάς, οι trendsetters υπογραμμίζουν ένα νέο hair colour trend, που δεν είναι άλλο από το «terracopper», το οποίο υπόσχεται να κάνει τις εμφανίσεις σας πιο σέξι κι ελκυστικές.

Σύμφωνα με τον hairstylist και trends experts, Tom Smith, το terracopper είναι μια ζωντανή, γήινη χάλκινη απόχρωση που θα τη βλέπετε παντού αυτό το φθινόπωρο. Χαρίζει μια γλυκιά και ταυτόχρονα «βασιλική», αιθέρια και ζωηρή ενέργεια σε κάθε εμφάνιση. Το terracopper είναι ένας πλούσιος και ιδιαίτερος τόνος, πολύ πιο τολμηρός από το κλασικό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά που επίσης βλέπουμε τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Μάλιστα, έχει πάρει και την έγκριση των celebrities -το είδαμε στις Chappell Roan, Meredith Duxbury και SZA- οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην το δοκιμάσετε.

Μπορείτε να υιοθετήσετε το δημοφιλές χρώμα είτε σε όλα τα μαλλιά σας για μια υπέροχη μονοχρωματική εμφάνιση είτε να κάνετε ανταύγειες ή και balayage σε αυτόν τον τόνο, για να κάνετε λίγο πιο ενδιαφέρον το χρώμα της βάσης σας -ταιριάζει τέλεια πάνω στο καστανό.

Όπως συμβαίνει και με κάθε τολμηρό χρώμα μαλλιών, το terracopper χρειάζεται λίγη συντήρηση για να διατηρηθεί η έντασή του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτές οι φωτεινές αποχρώσεις έχουν την τάση να ξεθωριάζουν πιο γρήγορα, έτσι χρησιμοποιώντας ένα conditioner με χάλκινο χρώμα κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας ή μια χρωμομάσκα μία φορά την εβδομάδα θα καταφέρετε να διατηρήσετε ζωντανό το terracopper χρώμα σας μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

Πηγή: Grace