Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το Merlot μανικιούρ της Τζένα Ορτέγκα είναι ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο

Το Merlot μανικιούρ της Τζένα Ορτέγκα είναι ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο

Το βαθύ κόκκινο θα είναι το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα για τα νύχια!

Τα pumpkin-spice ροφήματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους, τα πανωφόρια θα βγουν από τις ντουλάπες τους και ταινίες τρόμου όπως το Beetlejuice της Τζένα Ορτέγκα θα βγουν στις αίθουσες κινηματογράφου ενόψει της φθινοπωρινής σεζόν που έρχεται.

Την έλευσή τους, όμως, θα κάνουν και τα μανικιούρ που «μυρίζουν» φθινόπωρο και η Τζένα Ορτέγκα μάς έδωσε κι εδώ την τέλεια ιδέα!

Η διάσημη ηθοποιός και το υπόλοιπο καστ της νέας ταινίας του Tim Burton, Beetlejuice, βρέθηκαν στο Μεξικό και πόζαραν στο κόκκινο χαλί.

Η ταινία είναι το remake του αρχικού Beetlejuice του 1988 με τους Michael Keaton και Winona Ryder να παίζουν ξανά τους ίδιους ρόλους με τότε και τη Jenna Ortega να υποδύεται την κόρη της Ryder, την Astrid Deetz.

Για την περίσταση, η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα Vivienne Westwood κι έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν. Εκείνο, όμως, που έκλεψε την παράσταση ήταν το merlot μανικιούρ της!

Τα κλασικά κόκκινα νύχια ήταν το μανικιούρ που «νίκησε» αυτό το καλοκαίρι, όπως αποδείχθηκε από celebrities όπως η Selena Gomez και η Bella Hadid, που επίσης τα υιοθέτησαν.

Η go-to απόχρωση είναι κομψή, διαχρονική και χαρίζει γοητεία σε κάθε εμφάνιση. Η Τζένα Ορτέγκα επέλεξε έναν πιο σκούρο τόνο του κόκκινου, παρόμοιο με το χρώμα του κρασιού Merlot, ενώ κράτησε τα νύχια της κοντά και σε σχήμα στιλέτο.

Η ηθοποιός συνεργάστηκε με τη makeup artist Mélanie Inglessis για το υπέροχο glam μακιγιάζ της που περιελάμβανε λαμπερό foundation, lipgloss σε μωβ τόνους κι ένα κομψό μαύρο eyeliner.

Το look ολοκληρώθηκε με μια τέλεια αλογοουρά. Ο hairstylist Bobby Eliot άφησε τις αφέλειές της χαλαρές να πέφτουν στο πρόσωπό της κι έπιασε τα μαλλιά της ηθοποιού σε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά.

Πηγή: GRACE

Only in

Το βάρος της ατιμωρησίας

Από την αθώωση των δωσίλογων μέχρι όλα τα παραδείγμα όπου ευθύνες δεν παραδόθηκαν το φάσμα της ατιμωρησίας βαραίνει στο δημόσιο βίο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024