Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 πιο σκληρά ζώδια με διαφορά – Καμία ευαισθησία πάνω τους

Τα 3 πιο σκληρά ζώδια με διαφορά – Καμία ευαισθησία πάνω τους

Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτά είναι τα 3 ζώδια που τείνουν να συμπεριφέρονται πιο σκληρά, από άλλα.

Είναι γεγονός πως αρκετοί είναι εκείνοι που μπορούν να συμπεριφερθούν εγωιστικά, άσχημα και φυσικά απότομα, χωρίς να νιώσουν την παραμικρή τύψη. Για την ακρίβεια, απολαμβάνουν να είναι «άκαρδοι», να αισθάνονται πως έτσι δείχνουν δύναμη και να πληγώνουν τους άλλους.

Μπορεί τραύματα από το παρελθόν ή η ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα τους, να τους οδηγεί προς αυτήν την σκοτεινή και προβληματική πλευρά, ωστόσο σημαντικό ρόλο παίζει και το ζώδιο, αφού σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν ζώδια στα οποία κυριαρχεί η «κακή τους πλευρά». Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός είναι εκ φύσεως πολύ απρόβλεπτο ζώδιο. Ναι μεν έχει ορισμένα καλά στοιχεία, αλλά κατά κύριο λόγο η φύση του είναι σκοτεινή, γεμάτη από ζήλεια, ανταγωνισμό και πάθη. Όλα αυτά φυσικά, οδηγούν σε συμπεριφορές όχι και τόσο υγιείς. Κυρίως όμως, αναδεικνύουν την εξαιρετικά άσχημη πλευρά τους, εφόσον πληγωθούν ή νιώσουν πως δεν πήραν αυτό που τους άξιζε. Τότε θα δείξουν την σκληρότητα τους, θα είναι σίγουρα άκαρδοι ακόμη και σε πολύ ευαίσθητα θέματα και θα πάρουν εκδίκηση με κάθε τρόπο, γιατί μόνο έτσι θα νιώσουν καλύτερα. Κατά γενική ομολογία, ένας Σκορπιός είναι από τα πιο σκληρά και «άκαρδα» ζώδια.

Καρκίνος

Μπορεί να μην περίμενες στην συγκεκριμένη λίστα το συγκεκριμένο ζώδιο, αλλά είναι γεγονός. Οι Καρκίνοι πολύ εύκολα μπορούν να «πατήσουν επί πτωμάτων», όταν νιώσουν πως διεκδικείς κάτι δικό τους. Όλοι γνωρίζουμε πόσο συναισθηματικά δεμένοι μπορεί να είναι με τον σύντροφό τους, ή με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Για να προστατέψουν αυτό που έχουν θα βγάλουν και τον χειρότερο τους εαυτό αν χρειαστεί. Δεν αποκλείεται να λειτουργήσουν και τόσο απερίσκεπτα, που δεν θα φοβηθούν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Αιγόκερως

Και οι Αιγόκεροι έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά στον χαρακτήρα τους. Θέλουν την κυριαρχία, θέλουν να γνωρίζουν και να νιώθουν καλά πως έχουν τον έλεγχο και τον σεβασμό. Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν έναν Αιγόκερω στην σκληρότητα, ειδικά στον επαγγελματικό τους τομέα. Τίποτα και κανείς δεν είναι πιο σημαντικός από την φήμη τους και γι’ αυτό θα εκδικηθούν και θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο, αυτό που πιστεύουν πως τους αξίζει. Επίσης στον ερωτικό τους τομέα, αν νιώσουν πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού ή αφοσίωσης, τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά.

* Πηγή: Grace

Only in

Στα δικαστήρια Φάμελλος και Τσαμπάζη για ανάρτηση που υπαινίσσεται ότι έχουν σχέση - Στήριξη από Κασσελάκη

Σκληρή ήταν η απάντηση και των δύο στην ψευδή και συκοφαντική ανάρτηση, ενώ προανήγγειλαν ότι θα κινηθούν νομικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024