Στα δικαστήρια προσφεύγουν ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη για τη χυδαία επίθεση που δέχτηκαν από ανώνυμο χρήστη στα social που προέβη σε ανάρτηση που έθιγε την τιμή και την υπόληψή τους διασπείροντας ψευδώς ότι έχουν σχέση.

Όπως αναφερόταν στην ανάρτηση, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, «δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ για τα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ» την ώρα που «έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, και φιλοξενήθηκαν στο εξοχικό της Αχτσιόγλου».

Σκληρή ήταν η απάντηση του Σωκράτη Φάμελλου στο Χ, ο οποίος ζήτησε από τον εν λόγω χρήστη να ανακαλέσει άμεσα. «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας» έγραψε.

Η κ. Τσαμπάζη απάντησε και εκείνη σε ανάλογα σκληρό ύφος προαναγγέλοντας την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά, λέγοντας ότι «τα λέμε στα δικαστήρια και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες».

Αμέριστη στήριξη Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να στηρίξει τον Σωκράτη Φάμελλο «απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X.

Και προσέθεσε: «Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε».

«Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.