Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η 11άδα του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό: Με Σιφουέντες, Ντιαντί και Σίστο

Η 11άδα του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό: Με Σιφουέντες, Ντιαντί και Σίστο

Ο χαφ από το Εκουαδόρ, ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός και ο Δανός αριστερός εξτρέμ θα είναι τα τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη.

Με τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα αγωνιστεί ο Άρης στη σημερινή (24/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο Σιφουέντες θα αντικαταστήσει τον Μοντόγια στα χαφ, ο Ντιαντί τον Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Σίστο τον Σαβέιρο, ως αριστερός εξτρέμ.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιφουέντες και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Πάρντο, Σαβέιρο, Σαμόρα και Φετφατζίδης.

Η σχετική ανάρτηση του Άρη για την 11άδα στις Σέρρες:

Η 11άδα του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ, Ντέλετιτς, Τόμας, Μπετανκόρ

Only in

Τα 3 καταστροφικά σενάρια κλιματικής αλλαγής – Τι θα σήμαινε το λιώσιμο των πάγων;

Το χειρότερο σενάριο είναι απίθανο, προς το παρόν, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στις πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024