Με τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα αγωνιστεί ο Άρης στη σημερινή (24/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο Σιφουέντες θα αντικαταστήσει τον Μοντόγια στα χαφ, ο Ντιαντί τον Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Σίστο τον Σαβέιρο, ως αριστερός εξτρέμ.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιφουέντες και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Πάρντο, Σαβέιρο, Σαμόρα και Φετφατζίδης.

Η σχετική ανάρτηση του Άρη για την 11άδα στις Σέρρες:

Η 11άδα του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ, Ντέλετιτς, Τόμας, Μπετανκόρ