Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ – Λαμία 1-1: Γκέλα και αποδοκιμασίες (vids)

ΑΕΚ – Λαμία 1-1: Γκέλα και αποδοκιμασίες (vids)

Πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Λαμία.

«Στραβοπάτημα» τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική για την ΑΕΚ, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λαμία εντός έδρας.

Ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος με τον Μουκουντί (87′), το γκολ που είχε βάλει ο Φουρτάδο (39′) στο πρώτο μέρος. Δύο δοκάρια είχε η Ένωση στις καθυστερήσεις με Ελίασον (90′ +2) και Κοϊτά (90′ +4), που άργησε να ξυπνήσει και το «πλήρωσε».

Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ΑΕΚ, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τον έλεγχο η ΑΕΚ, το γκολ η Λαμία

Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς αποφασισμένη να επιβάλλει το ρυθμό της και στο 9ο λεπτό είχε την πρώτη καλή της στιγμή όταν ο Λιβάι Γκαρσία έκλεψε την μπάλα και μοίρασε στον Άμραμπατ, αλλά εκείνος βρήκε… αέρα. Η Ένωση συνέχισε να πιέζει και στο 15ο λεπτό κέρδισε κόρνερ, ο Λιβάι Γκαρσία πήρε την κεφαλιά με τον Κόστιτς να του λέει «όχι» εντυπωσιακά.

Στο 21′ η Λαμία βγήκε για πρώτη φορά από το… καβούκι της όταν σε επικίνδυνη αντεπίθεση προσπάθησε να απειλήσει με τον Μπίκοφ, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό. Πέντε λεπτά η ΑΕΚ απάντησε και απείλησε ξανά αυτή τη φορά με σουτ του Κοϊτά και τον Κόστιτς να αποκρούει δύσκολα.

Στο 39′ η Λαμία σόκαρε την Ένωση όταν στην πρώτη της φάση στο ματς και μετά από χαμηλή εκτέλεση κόρνερ, ο Μπίκοβ έστρωσε στον Φουρτάδο και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσια για το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ΑΕΚ πίεσε, ισοφάρισε και είχε δύο δοκάρια

Με το πόδι στο… γκάζι ξεκίνησε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος, αλλά τα σουτ των Κοϊτά (48′) και Λιβάι (49′) πέρασαν ψηλά άουτ. Στο 53ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία απειλεί ξανά όταν έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή της Λαμίας, αλλά ο Κορνέζος θα βάλει σωτήρια κόντρα.

Στο 61′ η ΑΕΚ απείλησε ξανά όταν ο Λαμέλα έδωσε στον Λιβάι Γκαρσία, εκείνος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, έκανε το πλασέ, το απέκρουσε ο Κόστιτς και με διπλή κόντρα η μπάλα κατέληξε άουτ. Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό, ο Κοϊτά σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο τελευταίο τέταρτο και με την ΑΕΚ να πιέζει ασφυκτικά ο Λαμέλα έδωσε εκπληκτική κάθετη πάσα, αλλά το πλασέ του Ελίασον κόντραρε και δεν μπόρεσε να απειλήσει ο εξτρέμ της Ένωσης. Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 81′ Το σουτ του Τσούμπερ κοντράρει και αυτό στον Ρινγκ και κατέληξε κόρνερ.

Η πίεση της ΑΕΚ απέδωσε καρπούς στο 87ο λεπτό όταν ο Λαμέλα εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση και ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά, νικώντας κατά κράτος τους αμυντικούς της Λαμίας, για το 1-1 της Ένωσης.

Μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελίασον έκανε το γύρισμα από δεξιά και με διπλή κόντρα σε Αθανασακόπουλο και Κόστιτς, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της Λαμίας.

Λιγο μετά και δεύτερο δοκάρι από τον Κοϊτά, μετά από φοβερό σουτ.

Κάπως έτσι, η Ένωση «κόλλησε» στο 1-1 με τη Λαμία και είχε την πρώτη της φετινή βαθμολογική απώλεια.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (68′ Οντουμπάτζο), Σιμάνσκι (68′ Μάνταλος), Πινέδα (58′ Λαμέλα), Κοϊτά, Αμραμπατ (58′ Ελίασον), Λιούμπισιτς (78′ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε (76′ Σάντμπεργκ), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Σαραμαντάς (77′ Ντεντάκης), Δοϊρανλής (90′ Αθανασακόπουλος), Μπίκοβ, Μέκιτς (90′ Σιμόνι), Ρινγκ (84′ Τερεζίου), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος

Only in

Αποκάλυψη in: Εντοπίσθηκαν Ρώσοι ένοπλοι της στρατιωτικής οργάνωσης Wagner στην Γλυφάδα!

Εντοπισμός μετά από ατύχημα με εμπλοκή μοτοσικλέτας. Άγνωστος ποιος ήταν ο στόχος της παρουσίας τους στη χώρα μας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024