Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μπέλινγκχαμ: «Ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση»

Μπέλινγκχαμ: «Ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση»

Ο Τζουντ Μπέλιγκχαμ δήλωσε απογοητευμένος μετά τον τραυματισμό, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να υποστηρίζει μέσω ανάρτησής του ότι σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η επίπονη σεζόν που προηγήθηκε

Ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζουντ Μπέλιγκχαμ για τον επόμενο μήνα, καθώς ο Άγγλος διεθνής μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ρεάλ Mαδρίτης στον πελματιαίο μυ.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει στα πιτς

Λίγο μετά την επίσημη ενημέρωση της Βασίλισσας για τον τραυματισμό του, ο 21χρονος άσος επικοινώνησε τα συναισθήματά του μέσω μίας ανάρτησης στα social media, υποστηρίζοντας μάλιστα, πως αυτή η εξέλιξη ίσως να είναι απόρροια της επίπονης σεζόν που πέρασε.

«Τίποτα δεν μισώ περισσότερο από το να χάνω παιχνίδια, αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά κι ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση μετά από μια κουραστική χρονιά.

Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά θα υποστηρίξω τα παιδιά σαν φίλαθλος μέχρι να μπορέσω να τα ξανακάνω με την καλύτερη και πιο δυνατή εκδοχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπέλινγκχαμ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν, ο Μπέλινγκχαμ ήταν βασικό στέλεχος τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024, καταγράφοντας συνολικά 55 ματς.

Only in

Το βάρος της ατιμωρησίας

Από την αθώωση των δωσίλογων μέχρι όλα τα παραδείγμα όπου ευθύνες δεν παραδόθηκαν το φάσμα της ατιμωρησίας βαραίνει στο δημόσιο βίο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024