Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: Πρώτο τρίποντο στη σεζόν με Σιφουέντες

Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: Πρώτο τρίποντο στη σεζόν με Σιφουέντες

Χάρη σε γκολ του Χοσέ Σιφουέντες ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Άρης, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Πανσερραϊκού, επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, βρήκε το γκολ στο πρώτο μέρος με τον Χοσέ Σιφουέντες, ενώ στο δεύτερο έπεσε πάνω στον πολύ καλό Λούκα Γκουγκεσασβίλι που σταμάτησε τις προσπάθειες των αντιπάλων.

Ο αγώνας ξεκίνησε έχοντας έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό και καλές στιγμές, μετά το δεκάλεπτο όμως υπήρξε κατακόρυφη πτώση ρυθμού, αλλά στη συνέχεια κυρίως ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και το γκολ με τον Σιφουέντες να πιάνει ένα δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Σκορ που ήταν αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ένα σουτ του Ντέλετιτς που μπλόκαρε ο Κουέστα. Κάπου εκεί το παιχνίδι «πάγωσε» χωρίς να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Άρης σκόραρε με τον Ντιαντί στο 76′ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Μάγιο που ήταν στη φάση.

Η ομάδα του Μάντζιου απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο 82′ και το 87′ με τον Ντιαντί, όμως ο Γκουγκεσασβίλι ήταν εντυπωσιακός. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας είχε άλλη μία επέμβαση, αυτή τη φορά σε σουτ του Μόντσου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το 1-0 να παραμένει έως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (86’ Κουτσογούλας), Πεταυράκης (77’ Φαρέζ), Χαντάκιας, Λιάσος (64’ Περούτσι), Στάικος (64΄’ Κάπτουμ), Σαλαζάρ, Τομάς, Ντέλετιτς (77’ Γκίγκιτς), Μπετανκόρ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Μανού Γκαρθία (74’ Νταρίντα), Σίστο (74’ Σαβέριο), Ντιαντί, Μορόν (89’ Ζαμόρα)

Only in

Αποκάλυψη in: Εντοπίσθηκαν Ρώσοι ένοπλοι της στρατιωτικής οργάνωσης Wagner στην Γλυφάδα!

Εντοπισμός μετά από ατύχημα με εμπλοκή μοτοσικλέτας. Άγνωστος ποιος ήταν ο στόχος της παρουσίας τους στη χώρα μας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024