Δύσκολα θα κάνει το ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν ο Παναγιώτης Ρέτσος στο Δευτεριάτικο ματς με την Καλλιθέα στο Καραϊσκάκη.

Ο Ρέτσος προσπαθεί να επανέλθει στους αγώνες

Παρότι ο Έλληνας στόπερ έκανε έξτρα προπονήσεις, ήταν στον Ρέντη και την Δευτέρα και την Τρίτη που οι υπόλοιποι είχαν ρεπό, δεν φαίνεται πως έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός στον αγώνα με τον Βόλο.

Είναι αλήθεια πως υπήρχε αισιοδοξία όμως συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις από το χτύπημα στο πόδι και πλέον φαντάζει δύσκολα να τον δούμε να αγωνίζεται κόντρα στην Καλλιθέα.

Την ίδια ώρα και ο Μπιανκόν είναι αμφίβολος με τον Μεντιλίμπαρ να μην έχει ούτε τον Κουτσίδη που σε λίγες ώρες θα παίξει στο Μαρακανά στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 απέναντι στην Φλαμένγκο.

Βάλτε στην «εξίσωση» πως από χθες είναι και επίσημα είναι παίκτης της Σουόνσι ο Άμπι με την μορφή του δανεισμού έως το επόμενο καλοκαίρι και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως καλείται να αντιμετωπίσει το «θέμα» στο κέντρο της άμυνας ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σίγουρος ο Πιρόλα

Ο Πιρόλα θα είναι δεδομένα ο ένας στόπερ και από την άλλη εφόσον δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή με Ρέτσο ή Μπιανκόν τότε δίπλα του θα παίξει ο Ντόη που στον Βόλο έπαιξε αρχικά αμυντικό χαφ και μετά το 60 οπισθοχώρησε στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα όπως όλα δείχνουν ο «Μεντί» θα έχει διαθέσιμο και τον Νταβίντ Κάρμο που αναμένεται στην Αθήνα και άμεσα θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος άλλωστε είναι πανέτοιμος αγωνιστικά ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχει και θέμα προσαρμογής καθώς μπαίνει σε μια ομάδα που έπαιζε πριν λίγους μήνες, την γνωρίζει καλά, τον προπονητή αλλά και τους συμπαίκτες του που ειδικά στην άμυνα είναι οι ίδιοι.