Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άλλη μια ομάδα στο «κάδρο» του Χάαλαντ

Άλλη μια ομάδα στο «κάδρο» του Χάαλαντ

Ο Νορβηγός φορ σκοραρε και εναντίον της Ίπσουιτς και γράφει ιστορία

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ‘Ίπσουτς για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και οι πρωταθλητές Αγγλίας προηγήθηκαν με 3—1 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο έβδομο λεπτό αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά η Σίτι πέτυχε τρία γκολ, εκμεταλλευόμενη τα λάθη των παικτών της Ίπσουιτς.

Ο σέντερ φορ της Σίτι, Έρβιν Χάαλαντ πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο πρώτο μέρος, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, ότι θα είναι και την φετινή σεζόν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σίτι.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι με το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Νορβηγός, σημείωσε ένα νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα σε 23 ομάδες Πρέμιερ Λιγκ με τις οποίες έχει βρεθεί αντιμέτωπος.

Πολύ απλά ο Χάαλαντ έχει παίξει εναντίον 23 ομάδων από την μέρα που πήρε μεταγραφή στην Σίτι κι έχει καταφέρει να βάλει γκολ σε όλες. Δεν το λες και… μικρό επίτευγμα.

Η Ίπσουιτς λοιπόν μπήκε και αυτή στο «κάδρο» του Χάαλαντ, καθώς η ομάδα του Πόρτμαν Ρόουντ είναι νεοφώτιστη και ο διεθνής σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι δείχνει πως είναι ασταμάτητος.

Θυμίζουμε ότι και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, ο Χάαλαντ είχε παίξει σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του στο Στάμφορντ Μπριτζ επί της Τσέλσι με 2-0.

Ο Νορβηγός επιθετικός ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο για την Τσέλσι, με μια υπέροχη κίνηση και εξαιρετικό πλασέ.

Ο Χάαλαντ έκανε (και με το παραπάνω) την δουλειά του και στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στην Ίπσουιτς κι όσο ο Νορβηγός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ο Γκουαρντιόλα μπορεί να… κοιμάται ήσυχος.

Μιλάμε για μια «μηχανή» των γκολ που είναι πολύ δύσκολο ν’ αντιμετωπιστεί, ακόμα και από τις καλύτερες άμυνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Only in

Τα 3 καταστροφικά σενάρια κλιματικής αλλαγής – Τι θα σήμαινε το λιώσιμο των πάγων;

Το χειρότερο σενάριο είναι απίθανο, προς το παρόν, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στις πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024