Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη και οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη.

Τα νέα μάλιστα από την προπόνηση των πειραιωτών είναι καλά για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Μπιανκόν να δηλώνει παρών για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Μπιανκόν είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες αλλά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλιθέα.

Αυτή ήταν μια σημαντική εξέλιξη για τον έμπειρο τεχνικό του Ολυμπιακού, καθώς ο «Μέντι» δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ρέτσο για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής και αν δεν έπαιζε ούτε ο Μπιανκόβ, τότε θα έπαιρνε «μετάθεση» για το κέντρο της άμυνας ο Ντόι.

Από την στιγμή όμως που ο Μπιανκόν θα έχει στα πόδια του δύο «γεμάτες» προπονήσεις, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Γάλλο και τον Πιρόλα στο κέντρο άμυνας της ομάδας του λιμανιού, αλλά η οριστική απόφαση του Μεντιλίμπαρ, θα ληφθεί μετά το τέλος της κυριακάτικης προπόνησης.

Όπως και να χουν τα πράγματα πάντως, είναι σημαντικό για τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει στην διάθεσή του τον Μπιανκόν, από τη στιγμή που ο Ρέτσος δεν θα είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Οι πειραιώτες θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα είχαν επικρατήσει εκτός έδρας του Βόλου και το Καραϊσκάκη αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, καθώς έχουν ήδη διατεθεί 27.000 εισιτήρια.