Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μια φορά και έναν καιρό στο «Μαρακανά»…

Μια φορά και έναν καιρό στο «Μαρακανά»…

Μια ιστορία σαν παραμύθι για μια γενιά παιδιών που κατέκτησαν την Ευρώπη και θέλουν απόψε τον Κόσμο ολάκερο!

Τα παιδιά του Πειραιά στο «θρυλικό» Μαρακανά και μια βραδιά που θα την διηγούνται σαν παραμύθι. Μια ιστορία μιας «χρυσής» γενιάς παιδιών που θα έχει ήδη αφήσει την «σφραγίδα» της.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο του

Στην ιστορία του Ολυμπιακού, του ελληνικού ποδοσφαίρου, της Ευρώπης. Τα παιδιά της Κ19 του Ολυμπιακού που τον Απρίλη κατακτούσαν στην Νιόν την Ευρώπη και απόψε παίζουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο μια ακόμη διεθνή κούπα, το Διηπειρωτικό Κ20 απέναντι στην εξίσου θρυλική Φλαμένγκο.

«Ορχήστρα»

Ένας (σχεδόν) χρόνος ονειρεμένος για τα 17χρονα και 18χρονα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που σαν καλός «μαέστρος» φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια την «ορχήστρα» του. Ο Έλληνας προπονητής που δημιούργησε κάτι μεγάλο που θα μείνει για πάντα με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας.

Ένας σύλλογος που έμαθε να μην το βάζει ποτέ κάτω, να μην σταματά να ονειρεύεται όπως είναι το μότο της εποχής Μαρινάκη και εσχάτως να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, με τις ευρωπαϊκές κούπες να κοσμούν την μεγάλη τροπαιοθήκη του.

Τα «τρομερά μωρά» του Ολυμπιακού άλλωστε ήταν αυτά που άνοιξαν τον δρόμο με τον Youth League δίνοντας… πάσα στους μεγάλους για το Κόνφερενς Λιγκ.

Και η… μπάλα τώρα είναι ξανά στα πόδια των μικρών για κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Μετά την Ευρώπη να κατακτήσουν και τον Κόσμο ολάκερο! Από Πρωταθλητές Ευρώπης να αναδειχθούν Πρωταθλητές Κόσμου στο πιο διάσημο γήπεδο του πλανήτη. Παίζοντας μπάλα στο «Μαρακανά» η παρέα του Μπακούλα, του Μουζακίτη, του Κωστούλα, του Παπακανέλλου, του Κουτσίδη, του Αλαφάκη και των άλλων παιδιών καλείται να αντιμετωπίσει τα παιδιά της Φλαμένγκο με το πλούσιο ταλέντο και τα εκατομμύρια που… χορεύουν ήδη στα πόδια τους για μια μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη.

Παίκτες όπως ο Λοράν που είναι μέλος της πρώτης ομάδας και «πολιορκούνται» από κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου.

Οι μάγκες του Πειραιά

Αλλά αν κάποιοι ξέρουν από δύσκολα; Αυτοί είναι οι μάγκες του Πειραιά, τα παλικαράκια του Συλαϊδόπουλου που θέλουν να χορέψουν… συρτάκι τους Βραζιλιάνους. Μα, ότι και να συμβεί το βράδυ στο «Μαρακανά» αυτό που έχουν πετύχει τα παιδιά του Ολυμπιακού και οι τεράστιες εμπειρίες που έχουν κερδίσει για την συνέχεια της καριέρας τους είναι το μεγαλύτερο κέρδος.

Αν συνδυαστεί και με μια ακόμη διεθνή κούπα, την πρώτη μεγάλη στην σεζόν των 100 χρόνων του Ολυμπιακού θα είναι πραγματικά ονειρεμένο. Για τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι στο Ρίο ντε Τζανέιρο και θα είναι δίπλα τους στο γήπεδο για να τους συμπαρασταθεί ζώντας έναν ακόμη ιστορικό τελικό μετά την Νιόν και Νέα Φιλαδέλφεια.

Only in

Το βάρος της ατιμωρησίας

Από την αθώωση των δωσίλογων μέχρι όλα τα παραδείγμα όπου ευθύνες δεν παραδόθηκαν το φάσμα της ατιμωρησίας βαραίνει στο δημόσιο βίο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024