Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία με συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, 21 χρόνια μετά το αξέχαστο live που είχε κάνει στο ίδιο μέρος, αποχαιρετώντας τότε προσωρινά το κοινό της στην Ελλάδα, περιγράφει μέσα από τα social media πόσο έχει αλλάξει η ζωή της έκτοτε και πώς η λαχτάρα για τη μουσική παραμένει ακόμη η ίδια.

Η συναυλία θα δωθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το μήνυμα της για τη διαδρομή στην καριέρα της

«Αγαπημένοι μου πλησιάζει ο καιρός για το τελευταίο και μεγάλο μας party στο Λυκαβηττό! 21 χρόνια μετά ξαναπατάω σε αυτήν τη σκηνή! Reunion για όσους είχατε έρθει τότε και έχουμε να θυμηθούμε πολλά! Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο!», γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Δέσποινα Βανδή.

«Ίδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση! Ίδια κι ακόμα μεγαλύτερη για αυτό το μοίρασμα συναισθημάτων! Δε θα πω άλλα…τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά! 21/9 σας περιμένω με μεγάλη χαρά!», καταλήγει η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διακοπές στην Κρήτη με τον Μπισμπίκη

Παράλληλα με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει διακοπές με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε πανηγύρι στο χωριό Γεράνι στο Ρέθυμνο, όπου τραγουδούσε ο καλός τους φίλος και γνωστός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού η Δέσποινα Βανδή πήγε στη σκηνή, με τον Μανώλη Κονταρό να της αφιερώνει μία μαντινάδα.