Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Πήγαν σε εκκλησία της Σκωτίας

Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Πήγαν σε εκκλησία της Σκωτίας

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας κάνουν αυτή τη στιγμή διακοπές στο Balmoral.

Οι Windsors απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στο εξοχικό τους στα Highlands της Σκωτίας. Ενώ οι βασιλείς απολαμβάνουν δραστηριότητες όπως το ψάρεμα και το ποδήλατο στο κτήμα Balmoral, η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση την Κυριακή μαζί με την οικογένειά της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Γεώργιο, τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα συμμετείχαν σε μια οικογενειακή τελετή στην εκκλησία Crathie Kirk στις 25 Αυγούστου, σηματοδοτώντας την τρίτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου της νωρίτερα φέτος.

Η ίδια και άλλοι βασιλείς κατευθύνθηκαν εκεί για μια ιδιωτική τελετή τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Εκεί πήγαν επίσης ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι και άλλοι βασιλικοί για να τιμήσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τον θάνατό της το 1997

Σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε η Mirror, η Κέιτ -η οποία εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια στο Γουίμπλεντον μαζί με την πριγκίπισσα Σάρλοτ- φαίνεται να κάθεται στη θέση του συνοδηγού καθώς ο Γουίλιαμ οδηγούσε στην εκκλησία.

Στις φωτογραφίες φαινόταν επίσης ο πρίγκιπας Γεώργιος που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κατευθύνθηκαν στην ίδια τελετή ξεχωριστά φορώντας παραδοσιακά σκωτσέζικα kilts tartan. Η βασίλισσα φαινόταν να φοράει ένα πράσινο σακάκι το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ασορτί καπέλο.

Η σκωτσέζικη απόδραση

Η Κέιτ έχει αποφύγει σε μεγάλο βαθμό τα φώτα της δημοσιότητας καθώς συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της είναι αξιοσημείωτη καθώς η εκκλησία Crathie Kirk έχει ιδιαίτερη σημασία για τη βασιλική οικογένεια. Η ίδια και άλλοι βασιλείς κατευθύνθηκαν εκεί για μια ιδιωτική τελετή τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Εκεί πήγαν επίσης ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι και άλλοι βασιλικοί για να τιμήσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τον θάνατό της το 1997.

Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους δεν προσκλήθηκαν στη φετινή συγκέντρωση στο Balmoral, η οποία πραγματοποιείται λίγες ημέρες αφότου ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ολοκλήρωσαν την καταιγιστική περιοδεία τους στην Κολομβία. Ωστόσο, πηγές ανέφεραν ότι η οικογένεια εκμεταλλεύεται τη σκωτσέζικη απόδραση για να συζητήσει το μέλλον της βασιλικής οικογένειας, καθώς διαχειρίζεται τα προβλήματα υγείας της Κέιτ και του βασιλιά Καρόλου.

*Με πληροφορίες από: InStyle

Only in

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ο νόμος για το Κτηματολόγιο

Χωρίς νέα παράταση της προθεσμίας δήλωσης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο, το σχέδιο νόμου τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024