Είναι από τους πιο αγαπητούς και cool ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς ως Thor στους «Avengers» της Marvel μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές δράσης και χιούμορ. Ο λόγος για τον Κρις Χέμσγουορθ, έναν σταρ που επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ στη προσωπική του ζωή και μιλάει μέσα από τη δουλειά του.

Μια από τις τελευταίες δουλειές του 41χρονου σταρ είναι το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την ψυχική υγεία. Στο πλαίσιο αυτού του φιλμ, ο Κρις Χέμσγουορθ θέλησε να μάθει ένα όργανο, ώστε να δει από πρώτο χέρι τα οφέλη της μουσικής στην ανθρώπινη υγεία.

Ο Αυστραλός ηθοποιός γνωρίστηκε με τον Εντ Σίραν, έκανε κάποια μαθήματα μαζί του και εκτός από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει, αποφάσισε να εμφανιστεί και σε μια συναυλία του. Έτσι, εμφανίστηκε στο live του στη Ρουμανία και μπροστά σε περίπου 70.000 άτομα, τα «έσπασε».

Ο 33χρονος pop star έκανε γνωστή στην είδηση, καθώς ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον δείχνει με τον Κρις Χέμσγουορθ, λίγο πριν αλλά και κατά την διάρκεια της συναυλίας.

«Λοιπόν είμαστε εδώ στο Βουκουρέστι, βασικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο Κρις μου έστειλε email τον περασμένο Δεκέμβριο λέγοντας ότι κάνει ένα ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία και τα οφέλη της εκμάθησης ενός οργάνου. Ήρθε να με επισκεφτεί, έμαθε ντραμς και τώρα έρχεται στη σκηνή μπροστά σε 70.000 άτομα» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Εντ Σίραν.