Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ανέμελη στα βράχια ενώ απολαμβάνει τον ήλιο

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ανέμελη στα βράχια ενώ απολαμβάνει τον ήλιο

H Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει τα καταπράσινα νερά των Κυκλάδων και τον αυγουστιάτικο ήλιο, φορώντας ένα sexy & chic κόκκινο μαγιό.

Η Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να μοιράζεται με τους θαυμαστές και τους φίλους της φωτογραφίες από τις αυγουστιάτικες στιγμές χαλάρωσης. Η νεαρή ηθοποιός όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής κάνει ένα μικρό κυκλαδίτικο -και όχι μόνο καθώς έχει επισκεφτεί και την Κέρκυρα- τουρ στα νησιά της Ελλάδας, από την Σίφνο μέχρι την Μήλο και την Κίμωλο.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένες σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,, δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα καρουζέλ φωτωγραφιών, στις οποίες απεικονίζεται να ποζάρει με ένα κόκκινο μαγιό ενώ βρίσκεται σε μια πανέμορφη παραλία με καταπράσινα νερά και λευκούς βράχους.

Όπως βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία, η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μερικώς ξαπλωμένη σε έναν βράχο, ενώ παράλληλα κοιτάει την κάμερα. Τα ξανθά της μαλλιά καλύπτουν το μισό της πρόσωπο, προσδίζοντας μια γοητευτική νότα στην φωτογραφία. Σε επόμενες φωτογραφίες, η Κλέλια Ανδριολάτου στέκεται όρθια ενώ χαμογελάει, ενώ σε άλλη εικόνα φαίνεται να έχει ξαπλώσει εντελώς και να απολαμβάνει τον ήλιο και την δροσιά της θάλασσας.

Το μοντέλο και ηθοποιός, την τελευταία εβδομάδα προχωρά συχνά σε αναρτήσεις δίνοντας στο κοινό της μια γεύση από τις διακοπές της. Πρόσφατα η Κλέλια Ανδριολάτου, ανήρτησε φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η ίδια με ένα λεοπάρ μαγιό, ενώ σε άλλες φωτογραφίες της ίδιας ανάρτησης, βλέπουμε ένα βιβλίο, και δυο ποτήρια κρασί.

Σε άλλη ανάρτηση, είδαμε και έναν χαλαρωτικό χώρο που όπως φαίνεται η ηθοποιός απολαμβάνει την yoga της.

Only in

Τζίλιαν Αντερσον: «Δεν είμαστε τόσο ανοιχτοί για το σεξ όσο νομίζουμε»

Όταν η ηθοποιός ζήτησε από τις γυναίκες να μοιραστούν τα ερωτικά τους μυστικά για ένα νέο βιβλίο, βρέθηκε να επανεξετάζει τη δική της σχέση με την επιθυμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024